Sraz
- Ondrey
- user
- Kontaktovat uživatele:
Sraz
N?jak nám to zase usnulo s tím srazem..
Znamená to, že všichni souhlasí s termínem 30. 10. v Brn??
Akorát se obávám, že p?kn? zmokneme..
Znamená to, že všichni souhlasí s termínem 30. 10. v Brn??
Akorát se obávám, že p?kn? zmokneme..
240 genuine british BHPs covered with British racing green..
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
sa divim, ze su tu este optimisti, ktory sa tesia na driftovanie a ine ...anie.
ja osobne na drahu nepoleziem, a ak, tak pekne pianko a len na suchu. ja som frajer uz bol a viac uz nebudem a nebudem sam. okruh je bezpecnejsi ako cesta, ale skoncit po smyku v zabranach na kraji znamena zrusit polovicku plechov na aute a nerad by som videl na fore dalsie pokrcene 200sx. ak nebude psie pocasie, v Brne sa snad ukazem.
Tento prispevok vznikol pod vplyvom nedavnych udalosti a toho, ze niekdo sa hrnie na mokry okruh na 200sx
ja osobne na drahu nepoleziem, a ak, tak pekne pianko a len na suchu. ja som frajer uz bol a viac uz nebudem a nebudem sam. okruh je bezpecnejsi ako cesta, ale skoncit po smyku v zabranach na kraji znamena zrusit polovicku plechov na aute a nerad by som videl na fore dalsie pokrcene 200sx. ak nebude psie pocasie, v Brne sa snad ukazem.
Tento prispevok vznikol pod vplyvom nedavnych udalosti a toho, ze niekdo sa hrnie na mokry okruh na 200sx
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
no z mý skušenosti vyplívá, že mokrej okruh je bezpe?n?jší n?ž suchejraddy píše:sa divim, ze su tu este optimisti, ktory sa tesia na driftovanie a ine ...anie.
http://rx7cz.net/photos/sosnova3/
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
Tak se pridavam i ja Sice momentalne jezdim, ale s jinym motorem, kterej ve ctvrtek pujde pryc, nasadim svuj a hnedka v patek alou na lak... takze o vikendu se mymu novymu autku bude delat lak predku....
ach jo..
Pojede vubec nekdo ? ze bychom to posunuli o tyden pozdeji, treba (jen navrh, stejne uz asi bude potom hnusne)
ach jo..
Pojede vubec nekdo ? ze bychom to posunuli o tyden pozdeji, treba (jen navrh, stejne uz asi bude potom hnusne)
Vinova S13 - 1990
T25 - 0,8bar , kat už neny, BOV MK II - Minulost... rad vzpominam, 200sx je bezva auto
------------------------------------
ale ted si vozim prdel v XEDOS 9 2,5 V6 - 4WS
a trosku mene z ni boli zada
T25 - 0,8bar , kat už neny, BOV MK II - Minulost... rad vzpominam, 200sx je bezva auto
------------------------------------
ale ted si vozim prdel v XEDOS 9 2,5 V6 - 4WS
a trosku mene z ni boli zada