tesnenie pod hlavu
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
tesnenie pod hlavu
pozeral som na tesnenie pod hlavu a chystam sa objednat vyrobu v Kaline.
nezda sa mi pocet dier v tom, co som mal v aute. urcite to nie je original Nissan, ale je kupovane na tento typ motora.
podla toho, ako je otlacene, to vyzera, ze v hlave/bloku je viac kanalikov, ako v tesneni. pozrite sa na to a dajte vediet svoj nazor.
niektore som povyznacoval na fotkach:
cervene - vobec nevyrazene
zelene - ciastocne vyrazene
zlte - no podla nakresu z manualu (nizsie) to ma vyzerat uplne inak...
uvazujem, ci neziadat od Kaliny, aby vyrezali vsetky otvory, ktore nie su. moze to byt problem?
nezda sa mi pocet dier v tom, co som mal v aute. urcite to nie je original Nissan, ale je kupovane na tento typ motora.
podla toho, ako je otlacene, to vyzera, ze v hlave/bloku je viac kanalikov, ako v tesneni. pozrite sa na to a dajte vediet svoj nazor.
niektore som povyznacoval na fotkach:
cervene - vobec nevyrazene
zelene - ciastocne vyrazene
zlte - no podla nakresu z manualu (nizsie) to ma vyzerat uplne inak...
uvazujem, ci neziadat od Kaliny, aby vyrezali vsetky otvory, ktore nie su. moze to byt problem?
Naposledy upravil(a) idanow dne 03.11.2004, 14:13, celkem upraveno 1 x.
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
Uz jsme to jednou rozebirali na starym foru... Taky se mi nezdal pocet del v mem tesneni. Doublejay mel fotku sveho original nissanackyho tesneni a diry take nebyli na vsech kanalkach. V porovnani moje a jeho se diry take lisili... tezko rict...
tohle je moje tesneni... http://200sxnissan.wz.cz/tesneni1
s vyznacenim chybejicich der pro kanalky
tohle je moje tesneni... http://200sxnissan.wz.cz/tesneni1
s vyznacenim chybejicich der pro kanalky
- Piettro
- user
- Kontaktovat uživatele:
A co treba tohle?
Je to tesneni od HKS pro s13
Vyrabeji ho v tloustkach 1,2mm a 1,6mm. A kapku blba otazka Ktere bude lepsi?? A proc 2 tloustky?
Je to tesneni od HKS pro s13
Vyrabeji ho v tloustkach 1,2mm a 1,6mm. A kapku blba otazka Ktere bude lepsi?? A proc 2 tloustky?
Naposledy upravil(a) Piettro dne 03.01.2005, 12:48, celkem upraveno 1 x.
ja nechavam robit tesnenia v Kaline, maju tam celokovove t.j. z vonkajsej strany je komplet nerezovy plech, vnutry vrstvy klingeritu z nerezou. Origos kovove napr. HKS je ale z jedneho kusa kovu, najcastejsie z medi, ale pre nas to nema vyznam.Katany píše:myslim ze kalina je malinko dostupnejsi ... aspon pro me ...
a jeste dolnim, jakou teda nechavate delat tloustku ...
Hrubky su kvoli tomu, ze hrubkou tesnenia mozes ovplivnit kompresiu alebo ak rovnas hlavu alebo blok, potrebujes mat o to hrubsie tesnenie o co uberes z hlavy. V kaline robie hrubky po 0.1mm, origos hrubka je 1.2mm.