Ebay racing_guys store
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
Ebay racing_guys store
no pani, omrknite toto http://stores.ebay.com/id=50184472&ssPageName=L2 a piste, kto by o co mal zaujem. ja chcem zobrat obal na saltpaku, svetla, sadu zemniacich kablov. vypadlo z nich ale postovne $75... to treba poshareovat
- Ondrey
- user
- Kontaktovat uživatele:
Sorry, asi blbá otázka - bidpay je n?co jako Paypal? /Ten totiž pro CZE nefunguje./idanow píše:nebude, da sa bidpayOndrey píše:Ty ceny jsou neuv??itelný... ale 100pro zase bude problém s placením..
zatial vyzeraju v poho, na prvy mail odpisali v podstate okamzite (12 hodin )
240 genuine british BHPs covered with British racing green..
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
www.bidpay.com (alias Western Union Auction Payments) je naprosto OK, jednou jsem pres nej platil a bylo to bez problemu. . Stejne jako paypal se plati nekomu kdo ma e-mailovou adresu.
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
S placením v?bec problém není. To je pro m? mali?kost.
Jinak vychcanost mnoha prodejc? na ebay je v tom, že na vše mají nízké ceny, ale zato napa?í brutal ceny za shipping/handling. No prost? jednoduše. Našel jsem tam škrtící klapku na výfuk, elektricky ovládanou. Super hra?ka. Stála 9 dolar?, ale s/h po USA bylo 250 dolar?. )) Vedle jí mají za 220 dolar? a s/h jen 30 dolar?. Kapišto? ))
Jinak vychcanost mnoha prodejc? na ebay je v tom, že na vše mají nízké ceny, ale zato napa?í brutal ceny za shipping/handling. No prost? jednoduše. Našel jsem tam škrtící klapku na výfuk, elektricky ovládanou. Super hra?ka. Stála 9 dolar?, ale s/h po USA bylo 250 dolar?. )) Vedle jí mají za 220 dolar? a s/h jen 30 dolar?. Kapišto? ))
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
citujem:
$85 via EMS with comfirmation
$75 via Airmail without comfirmation
za predpokladu, ze balik by mal 10kg, mi USPS calculator vyratal to iste.
(este je tam economy za 35, ale to je na <> sluzba - raz som si tak nechal nieco poslat - balik sa najprv stratil a druhy isiel 2 mesiace )
2all: kolko moze vazit taky vyfuk? aby sa vobec oplatilo to posielat (za kazdych 10 kil sa zvysi postovne o cca $70 )
urcujem taketo pravidlo: cena postovneho sa rozrata podla vahy jednotlivych veci, nie hodnoty tovaru, ani nie rovnym dielom medzi kazdeho.
este nieco: najviac sa da poslat 30 kg v jednom baliku (EMS $220).
$85 via EMS with comfirmation
$75 via Airmail without comfirmation
za predpokladu, ze balik by mal 10kg, mi USPS calculator vyratal to iste.
(este je tam economy za 35, ale to je na <> sluzba - raz som si tak nechal nieco poslat - balik sa najprv stratil a druhy isiel 2 mesiace )
2all: kolko moze vazit taky vyfuk? aby sa vobec oplatilo to posielat (za kazdych 10 kil sa zvysi postovne o cca $70 )
urcujem taketo pravidlo: cena postovneho sa rozrata podla vahy jednotlivych veci, nie hodnoty tovaru, ani nie rovnym dielom medzi kazdeho.
este nieco: najviac sa da poslat 30 kg v jednom baliku (EMS $220).