zadna rozpera, short shifter
zadna rozpera, short shifter
kupim hore uvedene veci, alebo poradte nejaky dobry obchod na nete kde to maju za dobre ceny
Dik
Dik
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
http://www.furioustuning.de/
já si tady objednal ob? rozp?ry od megan racingu, ss od megan racingu by m?li um?t taky :-) prodávali ho na ebay
jakmile dorazí dám v?d?t
já si tady objednal ob? rozp?ry od megan racingu, ss od megan racingu by m?li um?t taky :-) prodávali ho na ebay
jakmile dorazí dám v?d?t
vyzera to dobre, ale je to po nemecky a ja nemecky neviem... mozes mi poradit ktora s tych rozpier je zadna a ako to objednat (akceptuju kreditky atd...)Martin_534 píše:http://www.furioustuning.de/
jakmile dorazí dám v?d?t
Dik
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
No rekl bych ze tam maj spis jednu - tu zadni, protoze ta predni nepasuje. Je sice hezky ze tam pisou ze je na 200SX, ale porad jsou to rozpery Megan z USA jsou delany na motor KA24DE nebo SR20DET.
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
takze short shifter som uz zohnal na slovensku:)) nasiel som celkom dobry obchod u nas: www.tuningshop.sk, na stranke toho vela nemaju, ale ak im napisete mail, maju skoro vsetko, maju aj short shifter, sice trochu drahy (5400Sk s DPH), ale srat to, lepsie ako kupovat nieco z ebay a potom sa strachovat ci to vobec pride (na ebay som videl tak za 50-70USD+postovne tak 20-30USD tipujem).
Maju aj zadnu rozperu, ale ta je kurva draha(6200Sk), takze otazka moja je ci niekdo nejdete kupovat nieco napr. z nemecka (fourioustuning) kede ju maju za cca 60EUR, ze by ste mi ju zobrali.....
Maju aj zadnu rozperu, ale ta je kurva draha(6200Sk), takze otazka moja je ci niekdo nejdete kupovat nieco napr. z nemecka (fourioustuning) kede ju maju za cca 60EUR, ze by ste mi ju zobrali.....
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele: