jednotka
- Andeer
- user
- Kontaktovat uživatele:
jednotka
?achroval jsem s jednotkama na svojem nisanu a ted mi to nejede ani na jednu - nouzovy rezim.
to je smuuuly ...
zrovna jsem si tam narval nove turbo...
problem muze byt v pinech na patici , musim to vsecko pokontrolovat ale je to asi nejhorsi zavada co jsem kdy mohl chytit kura.
to je smuuuly ...
problem muze byt v pinech na patici , musim to vsecko pokontrolovat ale je to asi nejhorsi zavada co jsem kdy mohl chytit kura.
Nissan 200sx 92'
cervena b., dovoz nemecko
repas turbo od michala - jede fajně
Intercooler avia, BOW MK2, iridium IQ20, 1.1BAR , CHIP stage1, mobil1 5W50
Re: jednotka
co myslis pod nudzovym rezimom? ak to ide len do 2000ot, tak jediny dovod o ktorom viem ze to sposobuje je odpojeny AFMAndeer píše:?achroval jsem s jednotkama na svojem nisanu a ted mi to nejede ani na jednu - nouzovy rezim.
to je smuuuly ...
- Ondrey
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: jednotka
.. jak se ti to povedlo? co si máme p?edstavit pod ?achrovánim s jednotkama? šroubovák a kladivo?Andeer píše:?achroval jsem s jednotkama na svojem nisanu a ted mi to nejede ani na jednu - nouzovy rezim.
to je smuuuly ...
240 genuine british BHPs covered with British racing green..
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
- Andeer
- user
- Kontaktovat uživatele:
tak se divam ze se mi nepridal muj prispevek tak ho pisu jeste jednou.
meli jste pravdu , nouzovy rezim byl spusobeny vypadnutym pinem v AFM p?i hybani s patici za?al skakat motor :-)
taxem projel moje nove repasovane turbo od michala z frydku . totaln? m? to vyto?ilo !!!! jsem mu 100X rikal že ta mezera mezi lopatkama a blokem turbiny je veliká ! (3mm !!!!!) a on porad že ne že to je v pohode , že to ma odskoušené... ted mi turbo tla?i maximaln? 0,3-0,4 protože se vzduch cirkuluje presne v te meze?e !!!! Grrrrrrrr
kdo to ma furt montovat ty zasr. turba! pujdu mu to otriskat o halvu a bude!
meli jste pravdu , nouzovy rezim byl spusobeny vypadnutym pinem v AFM p?i hybani s patici za?al skakat motor :-)
taxem projel moje nove repasovane turbo od michala z frydku . totaln? m? to vyto?ilo !!!! jsem mu 100X rikal že ta mezera mezi lopatkama a blokem turbiny je veliká ! (3mm !!!!!) a on porad že ne že to je v pohode , že to ma odskoušené... ted mi turbo tla?i maximaln? 0,3-0,4 protože se vzduch cirkuluje presne v te meze?e !!!! Grrrrrrrr
Nissan 200sx 92'
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
3mm je ku*wa hodne ...Andeer píše: ta mezera mezi lopatkama a blokem turbiny je veliká ! (3mm !!!!!) a on porad že ne že to je v pohode , že to ma odskoušené... ted mi turbo tla?i maximaln? 0,3-0,4 protože se vzduch cirkuluje presne v te meze?e !!!! Grrrrrrrr