já ho bohužel nemám, m?žete sem n?kdo napsat kdo už objednával KONI katalogový ?íslo? Byl bych vám vd??nej, m?žu je objednat za slušný ka?ky a sekretá?ka tam nemohla 200 najít.
jojo a tvuj bejvalej tlumi? už pracuje.Ale ten druhej p?ední nic moc. Repase stojí cca 1000-1500K? tak to asi nechám ud?lat jinak sada tlumi?? koni sport ...nejlevn?ji jsem ji vid?l asi za 7500K? za pár.
Hynek píše:já ho bohužel nemám, m?žete sem n?kdo napsat kdo už objednával KONI katalogový ?íslo? Byl bych vám vd??nej, m?žu je objednat za slušný ka?ky a sekretá?ka tam nemohla 200 najít.
Oni už je ?ekl bych vy?adily z katalogu(pro 200sx) ale na skladech jsou.Kolik jsou slušný ka?ky? Tenhle tejden budu snad kone?n? mít prachy za Volvo,tak to bude celkem aktuální.Že bys kdyžtak vzal dvoje?
Zadní jsou levn?jší,celkem by to m?lo vyjít kolem 12ti,už mi je tady n?kdo nabízel-Martin?Ale tenkrát jsem na n? nem?l takže jsem to n?jak odložil a zapom?l.
Já už pružiny mám,ty jsem objednával z n?mecka tuším asi za 5,5 i s dopravou.Ale te? jsem si p?e?etl v podvozku cenu za ty nenastavitelný Kayaby a asi by mi celkem sta?ily,to je taky kompletní tlumi? jak si psal?