Další sraz ...
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
Predpoved pocasi v Indocine - nocni teploty v patek az -4, teploty v sobotu 12-15 stupnu, prehanky nejsou hlaseny. Minuly tyden bylo 20 a i pres noc bylo teplo... Stavajici stav: +/- 10 stupnu, jasno a slunecno.
Jinak - zitra do 18.30 ucim, neberu telefony a neodpovidam na SMS, hned po praci skacu do auta a jedu.
Jinak - zitra do 18.30 ucim, neberu telefony a neodpovidam na SMS, hned po praci skacu do auta a jedu.
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
No, ja bych mohl napsat prispevek s nazvem "Jak jsem nevidel Skaaajlajna", protoze jsem kvuli pracovnim povinnostem a momentalni nenahraditelnosti dorazil az po sedme vecer a krome Raddyho pohromy jsem toho uz moc nevidel a nestihl... Skoda, neslo to jinak. Pro priste se ale bude muset neco udelat s organizaci, protoze krome plechu a narazniku z toho mohl byt daleko vetsi pruser. Ono to jezdeni pres horizonty ma svoje uskali a mela by se predem se vsemi ucastniky dohodnout nejaka pravidla, aby se nic podobneho priste nemohlo stat.
2 Barbucha: doufam, ze tu potvoru das do pristiho srazu dohromady a mne se tentokrat podari se dostavit vcas, abych si taky uzil rojenicka
2 Barbucha: doufam, ze tu potvoru das do pristiho srazu dohromady a mne se tentokrat podari se dostavit vcas, abych si taky uzil rojenicka
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
[/quote]
meli tam s jednim 300zx mensi kolizi v dost vysoke rychlosti mu ta 300zx strejchla o predni naraznik ... kdyby byl raddy o pul metru dal tak radsi ani nemyslet co by se stalo [/quote]
Sakra, to je smutne.
Ale jinak podle fotek tam byly pekne karky. 911, 240Z nebo co to bylo. A hlavne Skyline Co ti motorká?i, to byli místní nebo jste je nekdo pozvali?
meli tam s jednim 300zx mensi kolizi v dost vysoke rychlosti mu ta 300zx strejchla o predni naraznik ... kdyby byl raddy o pul metru dal tak radsi ani nemyslet co by se stalo [/quote]
Sakra, to je smutne.
Ale jinak podle fotek tam byly pekne karky. 911, 240Z nebo co to bylo. A hlavne Skyline Co ti motorká?i, to byli místní nebo jste je nekdo pozvali?
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche