tak tak 10W-60 je nejlepší volej, proto ho nepoužívam m?nim olej tak ?asto že by se mi to dost prodražilo, každou chvíli se n?co posere a olej de ven ...
Martin_534 píše:spike: seš na omylu, 15w-50 je ješt? lepší, te? ho lil barbucha do skye :-)
No mel sem za to ze 10w je polosyntetika a 15w mineral, a myslel sem ze mineral je horsi To je jedno, aspon je znamo to, ze myslet znamena ho.no vedet.
budu ten olej taky potrebovat ... mam tam na vyplachuti cca 500km na plnou syntetiku 5w-40, ale to je fakt jen aby se vyplachly sracky po generalce ... potom tam chci taky tu 10w-60 za kolik a kde ji kupujete ?
Martin_534 píše:spike: a zase se pleteš :-) oba oleje jsou plná syntetika :-)
No to uz me pos...rte, to se na to vykaslu. Tak ted uz v tom mam tedy jasneji, ale porad nechapu, kdyz je 15w-50 plna, tak proc muj bejvalej byl 15w-40 a byl to mineral? sem zmaten. Zachrante me
Martin_534 píše:.....katany: neni to moc ?ídkej olej? ale ty to stejn? budeš to?it do 3000, takže je to asi jedno :-)
No kdyz sem uvazoval nad vymenou, tak sem zabrousil na http://www.sxoc.com a celkem sem se divil. Lidi tam pouzivaj od 0W-40 pres 15W-50 az po 10W-60. No a nasel sem "par" prispevku borce (a uz z jeho prispevku vypada, ze se v problematice oleju asi vyzna), co vlastni distribucni spolecnost pres oleje a ten treba doporucoval Silkolene PRO S 10w-50 nebo 5w-40 ester Fully Syn.
a o zachycení oleje do plechovky a jeho následném nalití z5 si neslyšel?
to víš že umim nalejt volej z5, ale t?eba te? mi fouklo t?sn?ní pod hlanou a olej je cítit po benzínu nebo je v n?m voda tak si ho tam zpátky nedám, nechceš ho zadara
a o zachycení oleje do plechovky a jeho následném nalití z5 si neslyšel?
to víš že umim nalejt volej z5, ale t?eba te? mi fouklo t?sn?ní pod hlanou a olej je cítit po benzínu nebo je v n?m voda tak si ho tam zpátky nedám, nechceš ho zadara