VLSD na prodej
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
VLSD na prodej
Tak jsem se odhodlal... neni to definitivni, ale pokud se najde nekdo, kdo mi da za muj LSD alespon 7 000 CZK, tak pujde z domu (LSD) ..
Jsem ochotny se domluvit - je to zatim celek i se zadni napravou.. takze kdyby nekdo chtel zainvestovat a vzit to cely, at si to muze hezky nazdobit, nez si hodi novou napravu i s LSD do auta, jsem ochotnej to dostatecne financne motivovan odprodat cely
Pokud jste presvedceni, ze koupite LSD v USA za polovinu, pak me tady nekamenujte, ale objednejte si jej z USA a ja si ten svuj overeny a vyzkouseny provozem radeji na jare hodim do svyho auta.. Padaly tady hlasky, ze LSD mam, ale neprodam - nakonec jsem se tedy rozhodl takto, jelikoz nejsem zadny vasnivy drifter, zvlast po nehode a urcite jsou tady kluci, kteri dvoukilo vyuzivaj radeji na okruhu, nez k honeni bab ..
Jsem ochotny se domluvit - je to zatim celek i se zadni napravou.. takze kdyby nekdo chtel zainvestovat a vzit to cely, at si to muze hezky nazdobit, nez si hodi novou napravu i s LSD do auta, jsem ochotnej to dostatecne financne motivovan odprodat cely
Pokud jste presvedceni, ze koupite LSD v USA za polovinu, pak me tady nekamenujte, ale objednejte si jej z USA a ja si ten svuj overeny a vyzkouseny provozem radeji na jare hodim do svyho auta.. Padaly tady hlasky, ze LSD mam, ale neprodam - nakonec jsem se tedy rozhodl takto, jelikoz nejsem zadny vasnivy drifter, zvlast po nehode a urcite jsou tady kluci, kteri dvoukilo vyuzivaj radeji na okruhu, nez k honeni bab ..
Vinova S13 - 1990
T25 - 0,8bar , kat už neny, BOV MK II - Minulost... rad vzpominam, 200sx je bezva auto
------------------------------------
ale ted si vozim prdel v XEDOS 9 2,5 V6 - 4WS
a trosku mene z ni boli zada
T25 - 0,8bar , kat už neny, BOV MK II - Minulost... rad vzpominam, 200sx je bezva auto
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
STale mi to tady prekazi, byl jsem domluvenej na prodeji, padlo to, takze prenechavam zadni napravu i s VLSD, na cene se urcite dohodneme, ma predstava je kolem 6kkc za vse
Vinova S13 - 1990
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
První jist? nebudeš,d?ív to d?lali kaskadé?i na žigulech atd. když jezdili po dvou.Ale myslím že to t?eba p?i parkování bude malinko poskakovat,takže se budeš muset nau?it parkovat driftem
Ale nevím jestli je to úpln? dobrý ?ešení,na druhou stranu pokud bude jen na to,m?žeš to zkusit,normálních diferák? bude dost,takže ho kdyžtak vym?níš.
Ale nevím jestli je to úpln? dobrý ?ešení,na druhou stranu pokud bude jen na to,m?žeš to zkusit,normálních diferák? bude dost,takže ho kdyžtak vym?níš.
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele: