Tak mi prisly svody :)
Tak mi prisly svody :)
"Turbo Manifold and Stainless Downpipe CA18DET S13 180sx
*321* stainless Manifold & Dump - Divided Chamber - S13"
Jsou od SSAUTOCHROME z eBay za $192.19 i s postovnym.
Doufam jen ze tyhle uz nepraskaji
Instalace ale nebyla vubec jednoducha protoze turbo slo cca o 4cm dolu a oprelo se o silenblok. Silenblok se musel zariznout, trubicky k turbu jinak naohejbat a vyfuk taky trosku prihnout.
Nakonec se to povedlo
*321* stainless Manifold & Dump - Divided Chamber - S13"
Jsou od SSAUTOCHROME z eBay za $192.19 i s postovnym.
Doufam jen ze tyhle uz nepraskaji
Instalace ale nebyla vubec jednoducha protoze turbo slo cca o 4cm dolu a oprelo se o silenblok. Silenblok se musel zariznout, trubicky k turbu jinak naohejbat a vyfuk taky trosku prihnout.
Nakonec se to povedlo
samozrejme ... to zcela chapu ... ja to psal jen ze me to taky sere ... z osobnich zkusenosti vim ... ze amici se s nakou presnosti moc nehraji ... a o kvalite bohuzel taky nelze moc mluvit ...howado píše:To ja vim. Za kvalitu se ale plati a ja nemam takovy financni moznostiGerox píše: jinak jen pro info: kdyby to bylo od japoncu ver mi, ze by to pasovalo na setiny milimetru...ale tohle rikam jen tak na margo veci...
takze drzim palce aby nepraskaly...
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
Ale jestli nejsem jen virtualniMartin_534 píše:pěkný, pěkný, doufám, že tě jako zakládajícího člena 200sx klubu taky někdy naživo uvidíme na nějakym srazu :-)
Urcite chci na nejakej sraz zavitat. Ale jak uz jsem rikal nejdriv chci dat auti trochu do poradku. Uz na tom zacinam pracovat
Naposledy upravil(a) howado dne 29.07.2005, 14:12, celkem upraveno 1 x.
Turbo Manifold and Stainless Downpipe CA18DET S13 180sxblázen píše:na kolik přišli ty svody?
1 US $99.00
Subtotal: US $99.00
Shipping and handling via Standard Int'l Flat Rate Shipping:US $90.00
Shipping insurance (required): US $3.19
Total: US $192.19
Plati jsem pomoci paypal.
Poslali to pomoci FEDEX.
Ship date
Jul 20, 2005
Delivery date
Jul 25, 2005 9:52 AM
A na netu muzes balik sledovat
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
Jinak nechci strasit ale obecne se rika ze skoro vsechny svarovane svody praskaji - otazkou je kdy (tedy cetl jsem to na sxoc.uk kde to resila spousta clenu co maji ty svody) Proste litina je litina.
A jinak hlavne pry to chce mit namontovanou konzolku jak jde od prevodovky na downpipe. Jinak jsou svody velmi zatezovane.
Dale pak se take da sehnat jeste drzak navic:
http://www.danodesign.co.uk/site/supportbracket.htm
A jinak hlavne pry to chce mit namontovanou konzolku jak jde od prevodovky na downpipe. Jinak jsou svody velmi zatezovane.
Dale pak se take da sehnat jeste drzak navic:
http://www.danodesign.co.uk/site/supportbracket.htm
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele: