Rozšíření náprav
Rozšíření náprav
Zdravim..tak sem posledni dobou přemýšlel dost hodně o rožšíření co maji na www.jacquemond.com a pár dní sem čekal až mi pošlou cenu..a oni zrovna spustili e-shop s pobočkou v anglii která to rozesíla po evrope a maji tam akci zdarma poštovný ale ta cena se mi zda fakt šílena..dát 1700 liber za blatniky,přední a zádni náraznik a krytku zadnich světel docela maras..a co pak ta montaz..ani nevim jak se daji rozšířit nápravy...a kdo vi co to bude dělat při 200km/h..co vy na to?
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
Tak na ten kit od Žaka nebo jak se jmenujou bych se pekne vykaslal. Na SXOC.UK jsem videl odkaz na francouzkous stranku nekoho kdo to instaloval a podle fotek to vubec neni jednoduche. Spousta, ale opravdu spousta toho bodykitu se musi dopasovavat.
To ten kit stoji opravdu 1700Liber??? Stejne je to humus. Za prachy kup neco z toho Japanu. DoLuck..........
To ten kit stoji opravdu 1700Liber??? Stejne je to humus. Za prachy kup neco z toho Japanu. DoLuck..........
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
No maji spusteny tento e-shop a tech 1700 je jen nejaka mimorádna sleva.. www.jacquemond.co.uk/shop.htm935Baby píše: To ten kit stoji opravdu 1700Liber??? Stejne je to humus. Za prachy kup neco z toho Japanu. DoLuck..........
Jo no myslim ze kdyz koupim neco u tech japoncu a tak mi jeste na ten podvozek zbyde..a motor jeeeesssteee daleko...abych se priznal tak si na vice jak 220koní asi neveřím..pres zimu na tom zapracuju a od pristiho roku bych chtel jezdit na nejake ty sraziky...zatim to se seriovkou nemelo cenu..Martin_534 píše:asi tak, nebo těch 1700liber dej do motoru a podvozku :-)
a užiješ si daleko víc :-)
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
ale na to predsa mame osvedceny recept:Caizi píše:No jo ale to je těžko když ja zvás nikoho neznam...a vzhledem k tomu ze zacinam az ted poradne chapat jak ruzne veci pracuji tak bych si nemel s vami ani poradne o cem pokecat...ale pristi rok by se to mohlo zmenit..
na uvod vytiahnut z kufra bednicku piva
potom dobre vydymit zobak
potom lahvinku whisky
potom dobre vydymit zobak
potom si skocit zaplavat
a potom uz debaty idu uplne bez problemov.
tymto pozdravujem Idanowa a jeho egyptsky suvenir