Short Shifter
Short Shifter
Nemate nekdo nejaky nazor na tohle? http://www.autodoplnky.cz/index.php?typ ... zi=2221657 ... cena je velmi zajimava
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
No jestli chcete aby vam zustala radicka jednou v ruce a zustali jste viset nekde na silnici tak do toho.
Vsiml jsem si ze vyrobce je Autostyle a ta cena hovori za vse. Vsadim se ze to bude plastovy odlitek a pochromovany (respektive nastrikany imitaci chromu)
Sorry, ale z firem typu Autostyle je me na bliti. Me pripada ze jsou to byvali vyrobci doplnku pro anglicaky a nejak omylem zacali nabizet doplnky pro skutecne automobily ale jaksi jim nedoslo ze skutecne auto se od modelu auticka trochu lisi.
Vsiml jsem si ze vyrobce je Autostyle a ta cena hovori za vse. Vsadim se ze to bude plastovy odlitek a pochromovany (respektive nastrikany imitaci chromu)
Sorry, ale z firem typu Autostyle je me na bliti. Me pripada ze jsou to byvali vyrobci doplnku pro anglicaky a nejak omylem zacali nabizet doplnky pro skutecne automobily ale jaksi jim nedoslo ze skutecne auto se od modelu auticka trochu lisi.
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
To je dosti výstižný,občas objednaný zboží ani nepošlou935Baby píše:No jestli chcete aby vam zustala radicka jednou v ruce a zustali jste viset nekde na silnici tak do toho.
A proto sem napíšu ,jestli někdo nechcete koupit shortshita OBX za 3 kolíky
Re: Short Shifter
měl sem chvilku a volal jsem tam. Je to asi levný protože to je jen upravená řadící páka na krátké řazení. Nic více. Prej to funguje...ale k tomu by se mohl vyjádřit někdo kdo tu už něco takového má komplet . ...Milda píše:Nemate nekdo nejaky nazor na tohle? http://www.autodoplnky.cz/index.php?typ ... zi=2221657 ... cena je velmi zajimava
Mazda 6 2.0 107kw + Laguna 1.8 88kw
EX. RED 200SXS13 1992 - 210PS
EX. RED 200SXS13 1992 - 210PS
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele: