Kentoya píše:to já vím, ale pokud na těch širších pojedeš po asfaltu, který se zničehonic změní na zasněženou silnici, hned si uvědomíš že méně je někdy více

, já to nikomu nenutím, jen jsem psal co a jak,
ono takový široký a ještě k tomu letní na zasněženým letišti, to je teprve super zábava
Presne tak, tady na Indocinsku neznam moc pravidelne jezdicich ridicu, kteri by si troufli neprezouvat. I kdyz jinde snih neni nebo je ho pomalu, tady je pravidelne kazdou zimu a dlouhodobe, navic se na okreskach nesoli (zdroje vody), muzete byt jaci chcete ridici, ale za normalni zimy cca -7 az -15 na beznem ujezdenem snehu maximalne tak posypanem inertnim posypem si letni guma ve srovnani se zimni ani neskrtne - teda, pokud nechcete byt brzdou provozu a jezdit +/- 30 a v kazdem stoupani zatarasit cestu. Letos je to extrem, pri tom stridani slunecnych odpoledni a nocnich -20 a nize je vsude led a na lede je to skoro jedno, ale jinak plati vyse uvedene. Zimni guma ma hlavne VYPOCITATELNE, ODHADNUTELNE CHOVANI (a nehadejte se se mnou, jezdim pres 20 let a NIKDY JSEM NEMEL GARAZ

), zatimco u te letni nebo "celorocni" nikdy nevite okamzik, kdy jeste auto podrzi a kdy uz ne. Je tvrda a diky jinemu vzorku ma horsi zaber. Predevsim si uvedomte, ze ten kousek gumy je to jedine, co vas drzi na silnici. Fuckt nesouhlasim s temi, co tvrdi, ze je to hlavne v ridici... jasne, to vzdycky, ale prave proto rozumny ridic nejede v zime na letnich, pokud to neni nejaky vyjimecny stav. Mozna v mistech, kde se fest soli, kde neni az takova zima, kde nejsou otevrene plane, kam nafouka z poli, kde se nedelaji jazyky a zaveje, atd atd, ale Z CCA 50 AUT V OKOLI MEHO BYDLISTE NIKDO NEMA LETNI. Proc asi???

Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...