Video Drift Bible, Best Motoring - Anglicky dabovane
Samozřejmě, Drift Bible je základ a Keiichi Tsuchiya je můj oblíbenec
Best Motoringy také sbírám, ale zatím jich mám asi jen 15. Jinak doporučuji TopGeary a 5th Geary, když už nic tak je to fakt sranda a kde jinde uvidíte driftovat takové auta jako Lambo nebo Ferrari?
Best Motoringy také sbírám, ale zatím jich mám asi jen 15. Jinak doporučuji TopGeary a 5th Geary, když už nic tak je to fakt sranda a kde jinde uvidíte driftovat takové auta jako Lambo nebo Ferrari?
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
Tak to se asi díváš na jiný pořad, nevšiml jsem si že by neanglické auta automaticky shazovali. No a pokud ti jejich humor nesedne, to už je jiný problém...Martin_534 píše:no top gearech se mi nelíbí moderátoři a nebo možná nechápu jejich britskej humor a to jak schazujou všechny neanglický auta
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
- remo
- user
- Kontaktovat uživatele:
nemate to niekto stiahnute odkial by som si to vedel grabnut, nejak si nerozumiem s tymto tu
alebo posta na DVD???
alebo posta na DVD???
remo
200SX S13, 1991 dovoz z DE
BOV ventil, filter priameho sania GREEN do 450PS, FMIC Kit, bateria premiestnena do kufra, apex performance podvozok, walbro pumpa, drift volant, shortshifter, 17" Alessio 215 a 225, budiky tlak+teplota oleja a boost, EBC HKS ECV IV, svarosvor, T28 Turbo s S14 chip S2 a 1Bar na turbe, odvetranie vaciek, camber bolts, skrupiny Spacro Sprint, 5 bodove pasy, D2 hydraulicka rucka, vyhadzany komplet interier, predna aj zadna rozpera, ulozenie motora a prevodovky na pevno na hlinikoch, vsetky hlinikove remenice, velky vodny chladic, jednoidielny kardan, odlahceny zotrvak, kovokeramika,
200SX S13, 1991 dovoz z DE
BOV ventil, filter priameho sania GREEN do 450PS, FMIC Kit, bateria premiestnena do kufra, apex performance podvozok, walbro pumpa, drift volant, shortshifter, 17" Alessio 215 a 225, budiky tlak+teplota oleja a boost, EBC HKS ECV IV, svarosvor, T28 Turbo s S14 chip S2 a 1Bar na turbe, odvetranie vaciek, camber bolts, skrupiny Spacro Sprint, 5 bodove pasy, D2 hydraulicka rucka, vyhadzany komplet interier, predna aj zadna rozpera, ulozenie motora a prevodovky na pevno na hlinikoch, vsetky hlinikove remenice, velky vodny chladic, jednoidielny kardan, odlahceny zotrvak, kovokeramika,
Nemáte někdo ty titulky doma? nejde mi to stahnout, pořád po mně chtěj platit. Kdybyste je někdo měl, tak můj e-mail: Samek.martin@tiscali.cz
Díky
Díky
- tamo
- user
- Kontaktovat uživatele:
mas to mat.rednissan píše:Nemáte někdo ty titulky doma? nejde mi to stahnout, pořád po mně chtěj platit. Kdybyste je někdo měl, tak můj e-mail: Samek.martin@tiscali.cz
Díky
Nissan 200SX S13 1990
- Goodziller
- user
- Kontaktovat uživatele:
Ja bych taky poprosil o titulky k drift bible...Predem dekuji... honah@centrum.cztamo píše:mas to mat.rednissan píše:Nemáte někdo ty titulky doma? nejde mi to stahnout, pořád po mně chtěj platit. Kdybyste je někdo měl, tak můj e-mail: Samek.martin@tiscali.cz
Díky
- mrkevvzime
- user
- Kontaktovat uživatele:
- Goodziller
- user
- Kontaktovat uživatele:
Dekuji ti tamo
Nissan 200sx 1.8 turbo rv:93 Blow off valve MK II red,sportovní filtr.PREMIUM COIL OVER KIT KONI SPORT
Toyota Avensis 2.0 D-4 150hp www.toyotaklub.cz
Toyota Avensis 2.0 D-4 150hp www.toyotaklub.cz
sakra, to iba mne tie titulky nefungujú ?? nepošle mi to niekto mailom ??? budem moc vďačný ... squicks@azet.sk díík
bYe bYe