Kto ma teda skype nech si ho prida do kontaktovnicka. Alebo mozno sa da forum rozsirit o funkciu skype a bude to ako pri ICQ, zobrazuje ci si online alebo nie.
tamo píše:Poznam a mam, ale nemam zatial kameru a mikrofon.
Kto ma teda skype nech si ho prida do kontaktovnicka. Alebo mozno sa da forum rozsirit o funkciu skype a bude to ako pri ICQ, zobrazuje ci si online alebo nie.
To rozsireni by bylo good, co Martine??? - moje jmeno pridano do kontaktovnicku
jo kluci bacha!
skype dela takovou svinarnicku. kdyz zrovna nekecate, ale mate skype pustenej v pozadi tak se muze stat, ze zacne fungovat jako ustredna a bude spojovat hovory jinym uzivatelum a pokud mate dat. limit tak vam ho to bude ukusovat
je to zkusenost meho kamose kterymu se za vikend takhle natahalo asi 250MB a to ma jenom giga limit takze nebyl rad.
pak jsme to hledali na netu jestli je to mozny a fakt jsme to nekde nasli kde to psali, ze to dela
ja to spíš odhaduju na system, myslim že nebude trvat dlouho a spadne, jak to přeinstaluju, snad to pojede... psalo to nějaké chyby když sem to spouštěl, nepamatuju si už jaké. o vikendu se na to vrhnu,ale až pořešim problemy s autem viz. tech faq
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
mi skype jel a jede bez problemu - i kdyz byly problemy s ustrednou a net nijak moc nejel, ICQ se ani nepripojilo a skype fachal vpoho (pouze chat samozrejme)