Storm - bouře v Praze
Storm - bouře v Praze
Zdravím pánové (a možná i dámy),
slyšel jsem, že v Londýně se každoročně pořádá akce, při které burácející auta projíždí nočními ulicemi.
Nejedná se o závody, smyslem není překračovat povolenou rychlost, ale potkat podobně smýšlející lidičky a poslechnout si koncert, který všecha auta vydávají najednou. Ideální prý je naplánovat trasu skrz tunely, kde je burácení motorů slyšet nejlíp.
Chtěl jsem se optat, jestli se něco podobného pořádá i u nás a jestli ne - kdo byste se zúčastnil? Pokud bude zájem, zapracoval bych na tom víc včetně nějakých termínů...
Zdraví Dave
BTW: Dieseláci ať zůstanou doma, diesel uchu nelahodí
slyšel jsem, že v Londýně se každoročně pořádá akce, při které burácející auta projíždí nočními ulicemi.
Nejedná se o závody, smyslem není překračovat povolenou rychlost, ale potkat podobně smýšlející lidičky a poslechnout si koncert, který všecha auta vydávají najednou. Ideální prý je naplánovat trasu skrz tunely, kde je burácení motorů slyšet nejlíp.
Chtěl jsem se optat, jestli se něco podobného pořádá i u nás a jestli ne - kdo byste se zúčastnil? Pokud bude zájem, zapracoval bych na tom víc včetně nějakých termínů...
Zdraví Dave
BTW: Dieseláci ať zůstanou doma, diesel uchu nelahodí
- Goodziller
- user
- Kontaktovat uživatele:
- mrkevvzime
- user
- Kontaktovat uživatele:
ja se taky pridam po oprave
Nissan 200sx 1.8 turbo rv:93 Blow off valve MK II red,sportovní filtr.PREMIUM COIL OVER KIT KONI SPORT
Toyota Avensis 2.0 D-4 150hp www.toyotaklub.cz
Toyota Avensis 2.0 D-4 150hp www.toyotaklub.cz
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
- mrkevvzime
- user
- Kontaktovat uživatele: