P: 240SX S14
At tak ci tak S13 je vzdy o krucek lepsi pac je lehci na zrychleni ma s13 1.8turbo oproti s14 2.0turbo o vice jak pul vteriny lepsi cas a oproti s14 2.4 i temer o vterinu. Ale na 240sx je o vec min ktera se muze posrat.valdos240sx píše:No já mám takovou zkušenost ze z 0-100kmh bude seriové dvoukilo tak o vteřinku rychlejší možná nějaka desetinka ještě na víc,ale pak už je to dá se říct vyrovnany.Měl jsem tu nožnost to ozkoušet na vlastní kuži s dvouma známima co mají seriové dvoukilo(bez předěl vejfuku-pop-offu a tak.Ale S14 je zas o trošku baculatější myslím si ze má nějakejch 1290kg to už asi půjde znát.Mario píše:mno, clovece, nevim ale jede to hodne slusne, nevim jak oproti turbu, ale kroutak je kroutak.... ja jsem relativne spokojeny.Martin_534 píše:no nákup byl 90 + něco do toho mario nacpal, tak si myslim, že by ho do 100tis. prodal, ale jak už jsem říkal před koupí mariovi pozor na to, to auto v porovnání s turbem nejede
ono to spis bude tim, ze asi fakt pujdu ted to myho vysnenyho auta, focuse 1,8TD :-) beze srandy:o)
(btw. byl jsem s tim na brzde a 225Nm zmereno)
jinak cenu...kdyz bude mit nekdo opravdu zajem tak me zavola.
ja ho koupil za 90 a pres 30++ do nej nacpal (jen co si tak rychle vzpomenu)
jo a jinak to auto je fakt pekny a ona taky.