je to auto este aktualne? len sa mi nejak nedari zistit ci by som to prihlasil, neporadi niekto?Rehy píše:Kua ty mas ale dlouhy prsty Zamluvene je do konce tohohle tydne...financni problemy... ale jeste porad neni prodanyMartin_534 píše:mám pocit, že už je auto zamluvený a o víkendu by se mělo prodat
P: 200sx
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
- BAKALAKA
- user
pastynko píše:je to auto este aktualne? len sa mi nejak nedari zistit ci by som to prihlasil, neporadi niekto?Rehy píše:Kua ty mas ale dlouhy prsty Zamluvene je do konce tohohle tydne...financni problemy... ale jeste porad neni prodanyMartin_534 píše:mám pocit, že už je auto zamluvený a o víkendu by se mělo prodat
Neviem na isto, ale zistim od známeho,ten vozi auta z Nemecka a tuším čosi aj z Česka
Alebo zohnať "priateľa" na fízlarni, prepíšeš aj Turecký kombajn
91 black S13 - po vlastnorucnej GO motora, .. a dokonca funguje + Stage1
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
stale zistujem to prihlasenie... neviem ci to pojdeRehy píše:jj, zatim je jeste k prodeji
ale fakt ma nasiera moje aktualne auto... 200ku som uz mal, bola to 89, ale nebolo to pre mna zrovna dobre auto, lebo som ho draho kupil, a vsetko sa stale iba kazilo... potom som mal primeru 91 GT, ta bola perfektna!!! maximalna spokojnost, iba par investicii. Teraz mam Citroen Xsara 2.0 VTS 120kW, je to 98 a stale nieco menim... horsie je ze to stale neriesi problemy! od kedy ju mam sa snazim vyriesit jeden problem a stale sa mi nedari... druhy som vyriesil, ale kym sa tak stalo do auta islo 20000
a kedze 200ka je moje dream car, zase som nad zacal vazne uvazovat... len dufam ze neskoncim tak ako s prvou, ak to teda pojde prihlasit
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
Po 3 hodinovem zkoumani, projizdkach a nakladani ND, je ma 200sx prodana. Sice jsem rad, ze jsou nejake fin. prostredky, ale zase na druhou stranu v cem ja se ted budu projizdet a honit?? Asi to dopadne tak, ze koupim srot 200sx za par korun, vsechno nepotrebne krome ridice vyhazim a udelam motor...doufam, ze se nelouzicim na dlouho...Obcas sem ale kvuli srdci nahlednu. Preju vam vsem at vasi mazlici drzi a jedou s vetrem o zavod...
A az na vas nekdo bude zbesile mavat v nejaky svedsky mr*** vzpomente si na me.
A az na vas nekdo bude zbesile mavat v nejaky svedsky mr*** vzpomente si na me.
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele: