Eradicator píše:Jo a co že to tam na tom srazíku budem vlastně dělat? To abych byl připravenej na všechno. Jaký bývá váš obvyklý program, je li nějaký (kromě pokecu samozřejmě)?
Grupak!!
Sranda!
Powered by Buky NO LIMIT
Tiger Racing Super six 2.0 NA 284Hp
Nissan 300Zx Turbo Z31 VG Power 87 Drag-sold
Nissan 300zx Turbo Z31 VG Power 87 Street
Nissan 300zx Turbo Z31 VG power 85 2sic :-)-sold
Nissan GTR R35
Suzuki Burgman 650
Dvojnápravový sklápací vozík-2700kg
normál program...... přijede se a z těch co dojely se to do konce zábavy rozbije takže je druhá půlka odtáhne ovšem tý druhý se to potom taky rozbije takže pak nikdo nejezdí
200SX RULEZZ ........... Xeramic je ten největší šit pod sluncem !
Cadillac Seville STS 98´
Cadillac Seville STS 00´
Nissan 240SX 90´
nismo.power píše:normál program...... přijede se a z těch co dojely se to do konce zábavy rozbije takže je druhá půlka odtáhne ovšem tý druhý se to potom taky rozbije takže pak nikdo nejezdí
nismo.power píše:normál program...... přijede se a z těch co dojely se to do konce zábavy rozbije takže je druhá půlka odtáhne ovšem tý druhý se to potom taky rozbije takže pak nikdo nejezdí
na popud tvého příspěvku jsem si byl dneska koupit lano
Takže čus zítra pánové
Tak hovoryte ze bolo super!Skoda ze nemam poskladane auto,aj ja som chcel ist!Kedy tam planujete najblizsie zraz na buduci rok?!Kolko je to asi KM od Ba?!Kolko bolo asi aut?!je az neuveritelne ze sa nikomu nic neposralo! Keby to tak bolo stale(ta spolahlivost aut)!