zajimave je ze pouzily vg30det fota budou az az snad brzo jinak to je single turbo coz nevim jak to presne funguje na v6 single turbo hmmm tez nevim v cem je to lepsi ale dost kecu fota dotahnu brzo
Tak to je motor ze z31, ne? Série má prostě svody spojený za motorem. Někdo tu říkal, že se oficiálně dělala s12 s VG30DET. Tak proč ne. Už dlouho mi to vrtá hlavou, když na zahradě je kastle s13 a ve stodole 2x VG30
z toho co tam psaly ten motor je puvodne z z32 a byl komlet predelanej na singleturbo ale ta s13 neni tu co normalne znas jedna se o jap verzi spis mi pripomina skyline ...
mike píše:z toho co tam psaly ten motor je puvodne z z32 a byl komlet predelanej na singleturbo ale ta s13 neni tu co normalne znas jedna se o jap verzi spis mi pripomina skyline ...
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
blázen píše:jaky je rozdíl mezi silvii a S13 200Sx? ?
Silvia má ty svetla jak je na hornim obrazku a zadek kastle je jedan.
Motorově tam davali CA18DET, CA18DE, SR20DET, SR20DE. Zbytek dílů je shodny s naší 200SX S13 až na detaily (brzdy.....)
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
blázen píše:jaky je rozdíl mezi silvii a S13 200Sx? ?
Silvia má ty svetla jak je na hornim obrazku a zadek kastle je jedan.
Motorově tam davali CA18DET, CA18DE, SR20DET, SR20DE. Zbytek dílů je shodny s naší 200SX S13 až na detaily (brzdy.....)
coupe
a silvia je o chlup lehci a hezci mnohem a taky ma vetsi torzni tuhost vzadu
Jeee to jsem se teda hodne prehmat na klavesnici - tam melo byt napsano Sedan.
Radsi nebudu psat jaky je to typ karoserie protoze v tom mam tak trochu zmatek (fastback atd ) Vzdy jsem si myslel ze Coupe je 180SX a ono je to nejakej Fastback - jako jo rychlou prdel to určitě má