Situace se trochu zm?nila a já se rozhodnul, ?e koupím nový elektrony. Proto jdou podlo?ky pod kola do sv?ta. M?l byste o n? n?kdo zájem?
Jsou úpln? nový (je?t? nebyly na aut?), 2,5 cm silný, ocelový, osmidírový. Jsou na zakázku d?laný p?ímo na dvoukilo. Jo ale nemám k nim matice..
<!--EDIT|Ondrey|Mar 10 2003, 01:05 PM-->
Podlo?ky na prodej
- Ondrey
- user
- Kontaktovat uživatele:
Tak vazeni.. nabidka se opet opakuje, byla by tu na prodej jedna sadicka podlozek pod kola..
Jeste jednou to shrnu:
? jsou na zakazku delany primo na dvoukilo
? material - pevnostni ocel
? sirka 2.5 cm
? osmidirovy provedeni - 4ma maticema se prichyti podlozka k disku, 4ma sroubama se pak pridela kolo k podlozce
? dodam srouby i matice
? vsechno bylo na aute asi tri mesice (ted ale budou sirsi elektrony, tak museji podlozky pryc )
Moje zkusenost s nima byla jenom dobra.. auto lip sedi a hlavne o dost lip vypada..
Jestli by mel nekdo zajem, rad je prenecham klubovymu kolegovi za nejakou rozumnou cenu.. Co treba 1.900,- za celou sadicku?
<!--EDIT|Ondrey|Jul 28 2003, 03:54 PM-->
Jeste jednou to shrnu:
? jsou na zakazku delany primo na dvoukilo
? material - pevnostni ocel
? sirka 2.5 cm
? osmidirovy provedeni - 4ma maticema se prichyti podlozka k disku, 4ma sroubama se pak pridela kolo k podlozce
? dodam srouby i matice
? vsechno bylo na aute asi tri mesice (ted ale budou sirsi elektrony, tak museji podlozky pryc )
Moje zkusenost s nima byla jenom dobra.. auto lip sedi a hlavne o dost lip vypada..
Jestli by mel nekdo zajem, rad je prenecham klubovymu kolegovi za nejakou rozumnou cenu.. Co treba 1.900,- za celou sadicku?
<!--EDIT|Ondrey|Jul 28 2003, 03:54 PM-->
240 genuine british BHPs covered with British racing green..