Mizi mi olej
Ja se o nej staram jak o mimino dyk uz jsem do nej narval prachu ze bych si za to mohl jit koupit novy auto Skoda ze nemuzu rict ze si tech 10 let pockam abych Ti to mohl pripomenout, jenze k my smule ty uz budes mit zase neco novyho, takze to nikdy nezaziju :ph34r: Jo a budes koukat jakou ja si na Tebe privezu kalkulajdu . Do HK jedu to je jasnacka, snad tam nejaka super 200SX bude <_<
To Daeve: No jasn?, ?e Yamaha 1300 A v tom p?ípad? se mo?ná i známe. Ne?íká Ti n?co takovej Budín, Ostrova?ice, Tábor, atd?
To belmondo: na tu kalkula?ku jsem fakt zv?davej. Jo a taky na to, kolich na ní spo?ítá? t?ch piv. Já Ti je pak nau?tuju. Jedno pivko 55K? a panáka za 200 :blink:
To raddy: t??ko mu?u mít p?ísp?vek k v?ci, kdy? to auto nemám (zatím) Jsem tady jako potencionální kupec, tak chvalte a chvalte
To belmondo: na tu kalkula?ku jsem fakt zv?davej. Jo a taky na to, kolich na ní spo?ítá? t?ch piv. Já Ti je pak nau?tuju. Jedno pivko 55K? a panáka za 200 :blink:
To raddy: t??ko mu?u mít p?ísp?vek k v?ci, kdy? to auto nemám (zatím) Jsem tady jako potencionální kupec, tak chvalte a chvalte
To Daeve: Asi se neznáme Mrkni na www.yamaha-xjr.cz a t?eba se poznáme
OJOJ!! Dozvedel jsem se o tech strankach az od tebe! Vypadaj dobre! To ne, ja jsem z Prahy a o vikendech v okoli Neratovic, Stara Boleslav, apod. Ale ze XJR ale pise, co? No a co rikas na Nissany? Nemysli si, ze maj porad nejaky technicky problemy... Jde jen o to, ze se radi hrabem v motorech, chapes? Kdyz mas uz masinu- vis o cem je rec! B)