Koupím 4x444ccm vstřiky!
objednáno , zaplaceno..
pokud bude někdo další chtít , není porblém. pro ceny si pište info ke mě, Maxx toho bere trošku více, takže má cenu jinou
pokud bude někdo další chtít , není porblém. pro ceny si pište info ke mě, Maxx toho bere trošku více, takže má cenu jinou
prosim dotazy, objednávky směřujte na idaho(zavináč)dicompracing.com ne do PM ...72789432tři
Prodej seriových ND, autoservis, transport po EU na podvalu ( od 7kč/km ) tak i na dovolenou - řidič + 7míst, dual klima, LEd TV ( od 4,5kč/km )
Dovoz JDMmotorů/frontclipů, osobní výběr a kontrola dovážených dílů
bohužel cena byla za 6ks, s tím že dva mi zustanou ležet, takže cena za další sadu bude záviset na tom za kolik se mi opdaří sehnat další sdu 6ti vstřiku
alë obecně do 6tis se vejde sada 4 ks..
alë obecně do 6tis se vejde sada 4 ks..
prosim dotazy, objednávky směřujte na idaho(zavináč)dicompracing.com ne do PM ...72789432tři
Prodej seriových ND, autoservis, transport po EU na podvalu ( od 7kč/km ) tak i na dovolenou - řidič + 7míst, dual klima, LEd TV ( od 4,5kč/km )
Dovoz JDMmotorů/frontclipů, osobní výběr a kontrola dovážených dílů