p: 300zx
p: 300zx
takze znamy predava nissan 300zx 3.0l V6 twin turbo
najazdene cca 59 000 mil, motor v serii, vymena oleja a filtrov, 18" alutec - foto, + 4x nejake 16" + este nejake 4 - spolu 12 diskov
+ dava k tomu este jeden nahradny rozobraty motor,
+ nejake nahradne diely, vyfukovy system tusim hovoril..... atd
- za 4 roky co ho ma vraj najazdil 18 000 km, cez zimu nejazdene vobec
cena 220 000 sk + dohoda + mne ako sprostredkovatelovi flasu Jacka
co je dolezite, o dva tyzdne ide davat novy lak, nejaku 3-vrstvovu krvavo cervenu metalizu.. potom uz bude cena vyssia
ak to niekto bude chciet bez, da sa ta metaliza este zrusit, takze cena by ostala tych 220 tis.
- myslim, ze to je vsetko, co hovoril, ak si na nieco spomeniem, dopisem
- takze nejake ponuky alebo otazky, piste sem....
edit: upravil jsem trochu obrázky, ať se nějak vypadá, když to ten server dovoluje, tak proč to nevyužít :-)
petkoo: návod na vkládání obrázků je v pokecu uplně nahoře, je lepší to vložit i s náhledem, ať se ta stránka nerozhodí velkým obrázkem. Martin_534
najazdene cca 59 000 mil, motor v serii, vymena oleja a filtrov, 18" alutec - foto, + 4x nejake 16" + este nejake 4 - spolu 12 diskov
+ dava k tomu este jeden nahradny rozobraty motor,
+ nejake nahradne diely, vyfukovy system tusim hovoril..... atd
- za 4 roky co ho ma vraj najazdil 18 000 km, cez zimu nejazdene vobec
cena 220 000 sk + dohoda + mne ako sprostredkovatelovi flasu Jacka
co je dolezite, o dva tyzdne ide davat novy lak, nejaku 3-vrstvovu krvavo cervenu metalizu.. potom uz bude cena vyssia
ak to niekto bude chciet bez, da sa ta metaliza este zrusit, takze cena by ostala tych 220 tis.
- myslim, ze to je vsetko, co hovoril, ak si na nieco spomeniem, dopisem
- takze nejake ponuky alebo otazky, piste sem....
edit: upravil jsem trochu obrázky, ať se nějak vypadá, když to ten server dovoluje, tak proč to nevyužít :-)
petkoo: návod na vkládání obrázků je v pokecu uplně nahoře, je lepší to vložit i s náhledem, ať se ta stránka nerozhodí velkým obrázkem. Martin_534
bYe bYe
na toto ti ja neviem odpovedat, napisal som vsetko, co mi k tomu povedal a v aute som nesedel, takze neviem...Heini píše:Je to manual? ma to narazník z atmosfery a v zadu nemá křidlo? To je US verze ? kolik sedaček?
překopávka ????
ale vsetky otazky piste sem a zajtra alebo v pondelok vsetko zistim...
bYe bYe
takze je to manual, ale dava k tomu aj automat...Heini píše:Je to manual? ma to narazník z atmosfery a v zadu nemá křidlo? To je US verze ? kolik sedaček?
překopávka ????
je to US verzia dovezena v r. 1993 s dvoma sedackami...
auto je seriovka, nic sa neprerabalo...
martin: okej, budem sa snazit
goodziller: teda ty si z lacneho kraja.. za tu flasu ti poslem foto jedneho dievcata
bYe bYe
- tomita
- user
- Kontaktovat uživatele:
Je to urcite twin-turbo?Ten predni spoiler mela atmosfera.Petkoo5 píše:neviem no.. ja netusim, kolko moze mat to auto hodnotu..Heini píše:Tak to je potom trochu moc peněz. To je tak cena po tom laku .
ale len za tie disky dal vraj 40 000.....
Nebude to predelavka z automatu na manual? (kdyz uz tomu dava automat)..
Jinak se mi libi..
auto nepoznam, pisem sem len to, co mi bolo povedane...tomita píše:Je to urcite twin-turbo?Ten predni spoiler mela atmosfera.Petkoo5 píše:neviem no.. ja netusim, kolko moze mat to auto hodnotu..Heini píše:Tak to je potom trochu moc peněz. To je tak cena po tom laku .
Jinak se mi libi..
twin turbo a vraj taketo zliezlo z linky....
- alebo zeby jeho oklamal predosly majitel ?
bYe bYe
tak nech sa pozrie, ci tam tie turba fakt maPetkoo5 píše:auto nepoznam, pisem sem len to, co mi bolo povedane...tomita píše:Je to urcite twin-turbo?Ten predni spoiler mela atmosfera.Petkoo5 píše: neviem no.. ja netusim, kolko moze mat to auto hodnotu..
Jinak se mi libi..
twin turbo a vraj taketo zliezlo z linky....
- alebo zeby jeho oklamal predosly majitel ?
lebo to vyzera silne na NA