prodej ND na 200/240sx
- V-Eagle
- user
- Kontaktovat uživatele:
Pokud vim, tak manual je na <a href='http://www.sxoc-cz.net' target='_blank'>http://www.sxoc-cz.net</a> v rubrice "Download" nebo primo na adrese: <a href='http://bagpuss.swan.ac.uk/200sx/s13manual' target='_blank'>http://bagpuss.swan.ac.uk/200sx/s13manual</a>blázen píše:SHÁNÍM MANUÁL NA 200 sx POMOZTE!!!
summer car: 200SX s13 S3 in transformation
winter car: Celica ST185
ex: 300ZX z31 turbo
ex: 200SX s13
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
Sháním servomotorek na zvedání sv?tel (1ks) kompletní a plovoucí t?meny+pouzdra na p?ední brzdy (to jsou takové ty tvrdé ty?ky, na kterých chodí brzdi?e). Pokud má?, co za to?
P.S. Manuál má 881 stran a jak se na mém aut? d?lají postupné úpravy, tak jednotlivé ?ásti p?ekládám (pro svého mechanika, ale kdyby m?l n?kdo dal?í zájem...)
P.S. Manuál má 881 stran a jak se na mém aut? d?lají postupné úpravy, tak jednotlivé ?ásti p?ekládám (pro svého mechanika, ale kdyby m?l n?kdo dal?í zájem...)
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
Pí?u ve Wordu a pro svého mechanika sestavuju "manuály" i s obrázky, které na netu k dané problematice posháním. Napadlo m? to, kdy? jsem se sem zaregistroval a k jednomu problému jsem na?el t?eba 5 p?ísp?vk?. Z d?ív?j?ka jsem m?l p?elo?enou t?eba ECU diagnostiku a chybové kódy, te? jsem d?lal m??ení komprese, tlaku paliva, problematiku sví?ek a ?asování ventil?, chystám se na elektrické cesty (nejede mi zadní st?ra?+ost?ikova?+pozicování zrcátek, je tam n?kde asi prod?ený kabel, pálí se pojistka ). S technickou angli?tinou na tom nejsem nejh??, jestli n?co pot?ebuje?, m??u pomoct.
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
for Eagle> no asi takhle ja kdyz jsem jeste nic nevedel o 240 a 200 tak jsem si kupoval 240sx jenze mi (nastesti) neprosel leasing, takze jsem si ji nakonec nekoupil, no a ta 240sx byla z roku 1991 a mela el. pasy, vybavu uplne stejnou jako 200sx, a zaroven mela to promitani, bylo to hrozne husty a vypadalo to fakt svele, nemel jsem moc moznost se podivat jak to uplne funguje ale proste digitalne se ti prenasela rychlost na levej spodni roh okna, vubec te to tam nerusilo a ani ses nemusel koukat na tachac ... fakt super... a prave me prislo je je to klasicka seriova vyroba...
ale kdyz jsem prave volal "blaznovy" tak rikal ze on tam nic podobnyho nema... tak nevim jestli zrovna tamto nebyla nejaka spesl edice a nebo jestli to zacaly vyrabet od urcityho roku...
NiTroS
ale kdyz jsem prave volal "blaznovy" tak rikal ze on tam nic podobnyho nema... tak nevim jestli zrovna tamto nebyla nejaka spesl edice a nebo jestli to zacaly vyrabet od urcityho roku...
NiTroS
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
FoR NiTroS>> ja m?l 240 z roku 89 a fakt tam zadne promitani nebylo. ani el.pasy nem?la, asi se to d?lá od ur?itého rokuNiTroS píše:for Eagle> no asi takhle ja kdyz jsem jeste nic nevedel o 240 a 200 tak jsem si kupoval 240sx jenze mi (nastesti) neprosel leasing, takze jsem si ji nakonec nekoupil, no a ta 240sx byla z roku 1991 a mela el. pasy, vybavu uplne stejnou jako 200sx, a zaroven mela to promitani, bylo to hrozne husty a vypadalo to fakt svele, nemel jsem moc moznost se podivat jak to uplne funguje ale proste digitalne se ti prenasela rychlost na levej spodni roh okna, vubec te to tam nerusilo a ani ses nemusel koukat na tachac ... fakt super... a prave me prislo je je to klasicka seriova vyroba...
NiTroS
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
GO motorů CA18DET etc..
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
FoR doublejay>> brydz mam komplet z 240 sx jsou nove budu je davat na 200 sx a pak to co bude pou?itelne prodam, otázka cca 10 dní tak vydr?..doublejay píše:Sháním servomotorek na zvedání sv?tel (1ks) kompletní a plovoucí t?meny+pouzdra na p?ední brzdy (to jsou takové ty tvrdé ty?ky, na kterých chodí brzdi?e). Pokud má?, co za to?
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
GO motorů CA18DET etc..
GO motorů CA18DET etc..
- V-Eagle
- user
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je husta vec! Ja se o tom pokusim neco zjistit..NiTroS píše:ale kdyz jsem prave volal "blaznovy" tak rikal ze on tam nic podobnyho nema... tak nevim jestli zrovna tamto nebyla nejaka spesl edice a nebo jestli to zacaly vyrabet od urcityho roku...
summer car: 200SX s13 S3 in transformation