Mohli by jste mi poradit?
Mohli by jste mi poradit?
Mam takovy problem se svim nissankem. Asi po mnesicni pauze jsem ho byl projet a byl jsem nemyle prekvapen. Vykon snad kolem 60% nez driv (120km/h max.), velmi spatne se znej dostava vic nez 4000 ot. obcas pri jizde cuka a spotreba pres 20l. Mohli by jste mi napsat na co se podivat protoze ja v tomhle smeru moc zkusenosti nemam.
Predem diky
Predem diky
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
Sorry že se sem cpu, ale ať nemusím zakládat nový topic...
Čím může být způsobeno cukání kolem 2500rpm a to v případě že jen lehce přidávám plyn, když to zašlápnu tak tam to cukání nepocítím. Mám podezření že asi palivová pumpa (nebo vstřiky?). Jinak teď když mám v nádrži skoro na dně tak to dělá víc....
Walbro mám.....
Čím může být způsobeno cukání kolem 2500rpm a to v případě že jen lehce přidávám plyn, když to zašlápnu tak tam to cukání nepocítím. Mám podezření že asi palivová pumpa (nebo vstřiky?). Jinak teď když mám v nádrži skoro na dně tak to dělá víc....
Walbro mám.....
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele: