Lambda
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
mám kat a nemám tam el. ne lambdu. kat vyhodím je na hovno.raddy píše:rocniky 89-91 (ciastocne) boly bez lambdy a bez katu.blázen píše:nevíte n?kdo jestli se d?laly modely bez Lambdy?
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
GO motorů CA18DET etc..
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
Muj model mel na konektoru do AFM 4 vstupy ale mám tam jinou AFM se t?emi vývody. Upravil jsem jen konektor vadí to? jeden drát vedoucí do ?ídící jednotky ECCS není nikde zapojen. Je to ?patn?? Zdá se mi ?e výpary spalené sm?si smrdí p?íli? po benzínu, sm?s bude nejspí? ?patná.. Je to tou AFM nebo n??ím ?patn? nastaveným..?raddy píše:Ak sa nemylim, AFM je rovnaky a na obidvoch sa CO nastavuje potenciometrom na AFM. V manualy to je popisane presne...
GO motorů CA18DET etc..
GO motorů CA18DET etc..
Ty mas iny AFM????? A kabel do riadiacej jednotky nemas zapojeny??? :ph34r: :unsure: :blink: . To asi bude vadit, jazdi ti to vobec? . Aky tam mas AFM? Ak je iny AFM treba mat upravene zapojenie a takisto namapovany cip!!! Zisti presne co to tam mas.....blázen píše:Muj model mel na konektoru do AFM 4 vstupy ale mám tam jinou AFM se t?emi vývody. Upravil jsem jen konektor vadí to? jeden drát vedoucí do ?ídící jednotky ECCS není nikde zapojen. Je to ?patn?? Zdá se mi ?e výpary spalené sm?si smrdí p?íli? po benzínu, sm?s bude nejspí? ?patná.. Je to tou AFM nebo n??ím ?patn? nastaveným..?raddy píše:Ak sa nemylim, AFM je rovnaky a na obidvoch sa CO nastavuje potenciometrom na AFM. V manualy to je popisane presne...
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
ty si tam dal AFM z 240-tky? nieco asi meria, lebo keby nemeral vobec, ECU by (podla manualu) nepustilo otacky nad dve tisic...blázen píše:Muj model mel na konektoru do AFM 4 vstupy ale mám tam jinou AFM se t?emi vývody. Upravil jsem jen konektor vadí to? jeden drát vedoucí do ?ídící jednotky ECCS není nikde zapojen. Je to ?patn?? Zdá se mi ?e výpary spalené sm?si smrdí p?íli? po benzínu, sm?s bude nejspí? ?patná.. Je to tou AFM nebo n??ím ?patn? nastaveným..?
nepomiesal si toho viac? motor 1.8T, ECU z 240-tky...
pokial si pamatam, daval si motor z 200sx do 240-tkovej kasle, aj s elektrikou atd... ako si to cele teda poskladal?
Oooops, tak tomu vravim kombinacia, ECU z 240... Vsak to je nepreplnovany motor, s odlisnym AFM!!!! Neblazni clovece, potrebujes tam ECU pre CA18det motor! To su mi veci :rolleyes:idanow píše:ty si tam dal AFM z 240-tky? nieco asi meria, lebo keby nemeral vobec, ECU by (podla manualu) nepustilo otacky nad dve tisic...blázen píše:Muj model mel na konektoru do AFM 4 vstupy ale mám tam jinou AFM se t?emi vývody. Upravil jsem jen konektor vadí to? jeden drát vedoucí do ?ídící jednotky ECCS není nikde zapojen. Je to ?patn?? Zdá se mi ?e výpary spalené sm?si smrdí p?íli? po benzínu, sm?s bude nejspí? ?patná.. Je to tou AFM nebo n??ím ?patn? nastaveným..?
nepomiesal si toho viac? motor 1.8T, ECU z 240-tky...
pokial si pamatam, daval si motor z 200sx do 240-tkovej kasle, aj s elektrikou atd... ako si to cele teda poskladal?
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
mám tam v?echno z 200sx akorát ?e model bez lambdy má jinou AFM ne? model s lambdou. Model bez lambdy má ne AFM 4vývody a model s lambdou má jen 3. mám tam ?ídící jednotku z modelu s lambdou. je to p?esn? rozkreslené v el. schématu...jedna z posledních stránek v manuálu. nic z 240sx tam nemám!!! to by asi nejelo B)idanow píše:ale raddy, nerob paniku, pockaj najprv, nech nam napise, ako to vlastne zkombinovalraddy píše:Oooops, tak tomu vravim kombinacia, ECU z 240... Vsak to je nepreplnovany motor, s odlisnym AFM!!!! Neblazni clovece, potrebujes tam ECU pre CA18det motor! To su mi veci :rolleyes:
GO motorů CA18DET etc..
GO motorů CA18DET etc..
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
takze, mas dve moznosti: vymenit ECU a AFM z modelu bez lambdy, alebo vymenit vyfuk. potrubie od turba, pridat tam lambdu a natiahnut kable.
rozhodne by som to ale nechaval tak, ako to mas, lebo ECU chyba signal z lambdy :blink:
rozhodne by som to ale nechaval tak, ako to mas, lebo ECU chyba signal z lambdy :blink:
to sedi, na modeli bez lambdy sa nastavuje CO potenciometrom na AFM, na modeli s lambdou to riadi ECUModel bez lambdy má ne AFM 4vývody a model s lambdou má jen 3.
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
dík za radu natáhnu se kable na sondu..idanow píše:takze, mas dve moznosti: vymenit ECU a AFM z modelu bez lambdy, alebo vymenit vyfuk. potrubie od turba, pridat tam lambdu a natiahnut kable.
rozhodne by som to ale nechaval tak, ako to mas, lebo ECU chyba signal z lambdy :blink:to sedi, na modeli bez lambdy sa nastavuje CO potenciometrom na AFM, na modeli s lambdou to riadi ECUModel bez lambdy má ne AFM 4vývody a model s lambdou má jen 3.
GO motorů CA18DET etc..
GO motorů CA18DET etc..