Suspension
Suspension
rozmyslam nad touto kombinaciou
:-k
nejake skusenosti ?
:-k
nejake skusenosti ?
mám lepší řešení, nereklamuji a brutálně pomlouvám, ono je to nakonec vyjde hůř, já těch 5 litrů rozchodil (BYL TO JEN ZADEK) a všude je veřejně, strašně doporučuji, poprvé nechtěli slyšet že by to byly oni, podruhé už slyšeli, ale chtěli to nějak řešit, tak jsem to vyřešil reklamou a mají co chtěli a už se mi i doneslo abych tam nejezdil že tam neumí vyměnit ani tlumiče, že je někomu zkurvili, takže reklama funguje
ajajajajajaáj niečo podobné sa stalo mne ,ale s turbami nechal som si poslat cez e-bay turba a dopadlo to tak ,že po nahodení motora ,nové tesnenia samozrejme ,a ďalšie veci na ktorých som si dal zaležať ako vždy som naštartoval a jemne zohrieval motor,po zahriatí sa dostavil dým jak po výbuchu elektrárne samozrejme z výfuku,dospel som k záveru ,že som akurát chitil hajzla na e-bayi,ktorý chcel slušne zarobiť,tak motor zase von /pretočené axialy v turbách / ďalej som prišiel do jednej renomovanej firmy u nás na Slovenku ,ktorá predáva garrett a celý nasratý som objednal úplne nove turbá opať som nahodil motor nové tesnenia a auto sa správalo bez turboefektu na aký som bol zvyknutý pri 300 zx tt,takže zase von motor a zistil som ,že tí magory mi predali turba sice na300zx twinturbo ,ale na automat verziu,kde sú menšie uhly zaoblenia kompresorových a turbínových vrtuliek tak teraz zháňam výrobné čisla kompres.a turb. lopatiek na 300x twinturbo manual !!!dobré ne???nasrat!
Z-Club Bratislava
tak to se stává, všichni sme jenom lidi...problem je v tom, že to nejsou brzdový destičky který vyměníš za 5minut...ale i ty kontroluju jestli jsou správné než je začnu montovat!NISMOO7 píše:ďalej som prišiel do jednej renomovanej firmy u nás na Slovenku ,ktorá predáva garrett a celý nasratý som objednal úplne nove turbá opať som nahodil motor nové tesnenia a auto sa správalo bez turboefektu na aký som bol zvyknutý pri 300 zx tt,takže zase von motor a zistil som ,že tí magory mi predali turba sice na300zx twinturbo ,ale na automat verziu,kde sú menšie uhly zaoblenia kompresorových a turbínových vrtuliek tak teraz zháňam výrobné čisla kompres.a turb. lopatiek na 300x twinturbo manual !!!dobré ne???nasrat!
no ano ale do turba sa zbytočne nekouká,a zvlášt ten uhol je ledva rozpoznateľný okolo 2 stupňov na konci vrtulky................. a keď dáš 48 českých tak určite nebudeš mať chuť rozoberať nové turbo ne???som nasraný jak ............skúšam hladať výrobné čísla kompr. a turb. vrtuliek presne na manual 3_00zx tt verziu tak hľadám,kde sa dá.........................
Z-Club Bratislava