hosi nevite jak si videlat na meho milacika chybi mi tak 5-6 tucnejch penazenek nejako som to riesil s pablo a neda sa nic je to des makam makam a nic s toho takhle vijedu az za rok
nekupite nikto odblicku ci tak neco
prachy
prachy
REPASUJEM NAPRAVY S13,S14 vylisovanie opieskovanie komaxit nalisovanie vymnena
spoutu dilu s12,s13,s14
My cars
Skyline R34 white
570sx s13 swap LS1
[TEL 0907111900
spoutu dilu s12,s13,s14
My cars
Skyline R34 white
570sx s13 swap LS1
[TEL 0907111900
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: prachy
a co to ta odblicka je??slik85 píše:hosi nevite jak si videlat na meho milacika chybi mi tak 5-6 tucnejch penazenek nejako som to riesil s pablo a neda sa nic je to des makam makam a nic s toho takhle vijedu az za rok
nekupite nikto odblicku ci tak neco
Hele, ja kdyz potreboval prachy, tak jsem premyslel, ze bych prodal svoji ledvinu... lec mam nejakej sajrajt v tele a nemuzu darovat organy ani krefff... Zkousel jsem prekecavat starou, aby prodala svoji, ale nic z toho nebylo... no pak jsem premyslel nad mati...ale ta uz je stara k jeji ledviny k prdu Musis premyslet pozitivne a na neco prijdes
a co jatra? nevytahnou ti je cele, ale odriznou ti jenom tenky platek.. muzu se zeptat taty, pohybuje se mezi doktorskou smetankou... :-D
ja mam napadu furu, jenze mi chybi penize na rozjezd
ja mam napadu furu, jenze mi chybi penize na rozjezd
Naposledy upravil(a) rozum dne 08.03.2007, 12:33, celkem upraveno 1 x.
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
Něco mi to připomělo :-D Nejsi náhodou z Pákistánu?Rehy píše:Hele, ja kdyz potreboval prachy, tak jsem premyslel, ze bych prodal svoji ledvinu... lec mam nejakej sajrajt v tele a nemuzu darovat organy ani krefff... Zkousel jsem prekecavat starou, aby prodala svoji, ale nic z toho nebylo... no pak jsem premyslel nad mati...ale ta uz je stara k jeji ledviny k prdu Musis premyslet pozitivne a na neco prijdes
Dnes jsem cetl ve svete motoru toto:
Ledvina za traktor:
Drsným způsobem si podle ČTK opatřil traktor pákistánský muž. Zbil svou ženu do bezvědomí a v nemocnici ji nechal odstranit ledvinu, kterou zpeněžil a za utržené peníze si koupil vysněné vozidlo. Byl zatčen...
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
935Baby píše:Něco mi to připomělo :-D Nejsi náhodou z Pákistánu?Rehy píše:Hele, ja kdyz potreboval prachy, tak jsem premyslel, ze bych prodal svoji ledvinu... lec mam nejakej sajrajt v tele a nemuzu darovat organy ani krefff... Zkousel jsem prekecavat starou, aby prodala svoji, ale nic z toho nebylo... no pak jsem premyslel nad mati...ale ta uz je stara k jeji ledviny k prdu Musis premyslet pozitivne a na neco prijdes
Dnes jsem cetl ve svete motoru toto:
Ledvina za traktor:
Drsným způsobem si podle ČTK opatřil traktor pákistánský muž. Zbil svou ženu do bezvědomí a v nemocnici ji nechal odstranit ledvinu, kterou zpeněžil a za utržené peníze si koupil vysněné vozidlo. Byl zatčen...