Taky vam tak desne vrzou plasty v interieru? Kdyz prejedu nejakou vetsi nerovnost (koleje, kostky, atd, atd), tak se ze zadni casti kabiny ozve vrzani a skripani, asi do toho mlati i zadni plato... no proste desny.
Netusite nekdo, cim by se to dalo odstranit? Teda krome vytrhani vsech plastu a calouneni
240 genuine british BHPs covered with British racing green..
idanow píše:mne to robi stresne okno - tie gumy uz su zlezane a poriadne netesnia. ked sa suchaju o seba, vydavaju podobny zvuk ako vrzganie
Stresne okno by som najradsel zavaril kusom plechu. Uz som tie gumy mastil, dal som tam silikon, nastavil som najavacsi pritlak na zamku, furt to hnusne vrzga, asi tam budem musiet dat nove tesnenie...
raddy píše:Stresne okno by som najradsel zavaril kusom plechu. Uz som tie gumy mastil, dal som tam silikon, nastavil som najavacsi pritlak na zamku, furt to hnusne vrzga, asi tam budem musiet dat nove tesnenie...
tiez nad tym uvazujem - ak nieco zozenies, daj vediet
teda musim ?íct ?e m? v aut? ?ádný bordel nic ned?lá..akorát p?i rychlostech nad 140km/h se trochu ozívá anténa jak vlaje ve v?tru )).a st?e?ní okno na?t?stí nemám.