Renocar jar 2007
-
- user
Videa:
Onboard 1. jízda do vrchu:
http://muj.edisk.cz/soubor/stahni/25800 ... .56MB.html
Výlet do kačírku:
http://muj.edisk.cz/soubor/stahni/99441 ... .94MB.html
Onboard 1. jízda do vrchu:
http://muj.edisk.cz/soubor/stahni/25800 ... .56MB.html
Výlet do kačírku:
http://muj.edisk.cz/soubor/stahni/99441 ... .94MB.html
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
Mas super drzaky na budiky. Kdes to sehnal?spispi píše:vita.s13 : tak to me mrzi ze ti dosla baterka kdyz jsem byl na trti ale nic si z toho nedelej muj kamos prozmenu zapomnel celou kameru, doufam ze nekdo udelal alespon par fotek a nekde se objevi jinak tve fotky jsou O.K.
Kdyby nekdo chtel tak mam skoro vsechny sprinty. Nejaky jizdy po okruhu co sem tocil z tribuny, vcetne toho frajera co si to daval s tim sestkovym bavem bokem snad celou prvni zatacku. Mam video jak frajka skoro uvaril tu osklivou supru, spostu jinejch a moc moc fotek. Celkem je toho tak 300-400mb. Uploudnu az se dostanu zitra dom.
Ten frajer s tou šestkou je DC, a jezdil tam fakt pěkně. Filmeček s nim bych rád viděl.Vita.s13 píše:Mas super drzaky na budiky. Kdes to sehnal?spispi píše:vita.s13 : tak to me mrzi ze ti dosla baterka kdyz jsem byl na trti ale nic si z toho nedelej muj kamos prozmenu zapomnel celou kameru, doufam ze nekdo udelal alespon par fotek a nekde se objevi jinak tve fotky jsou O.K.
Kdyby nekdo chtel tak mam skoro vsechny sprinty. Nejaky jizdy po okruhu co sem tocil z tribuny, vcetne toho frajera co si to daval s tim sestkovym bavem bokem snad celou prvni zatacku. Mam video jak frajka skoro uvaril tu osklivou supru, spostu jinejch a moc moc fotek. Celkem je toho tak 300-400mb. Uploudnu az se dostanu zitra dom.
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
S15 - JDM
????????
posliste kde se daji sehnat vysledky z renocaru do vrchu
REPASUJEM NAPRAVY S13,S14 vylisovanie opieskovanie komaxit nalisovanie vymnena
spoutu dilu s12,s13,s14
My cars
Skyline R34 white
570sx s13 swap LS1
[TEL 0907111900
spoutu dilu s12,s13,s14
My cars
Skyline R34 white
570sx s13 swap LS1
[TEL 0907111900
- Mirek
- user
- Kontaktovat uživatele:
1) Akce super..jen jedno mi prijde docela blby......kdyz uz jedete nasraz a jsou tam lidi co jste nevideli je dobry se nejak predstavit...ja kdybych vedel ze tam je nekdo z 200sx koho jsem jeste nevidel, tak jdu a predstavim se..je mozne ze ti o kterych mluvim na tom byli jako ja, takze nevedeli ze tam jsou i clenove ktere neznaji...tim bych teda jako sprdnul ty co se s nima znali a nepredstavili je ostatnim......se ted dozvidam kdo tam vsechno byl ani o tom nevim (treba jedna nejmenovana slecna z fora a nejen ona :-D :-D ). Je to samozrejmne vase vec, ale kdyz je to sraz clenu 200sx, bylo by to asi fain.
2) Jinak co se motokar tyce, omlouvam se ze sem musel zdrhnout..nepocital sem s nima..priste to chce nejak domluvit dopredu![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
3) Na pristi sraz uz budu snad jezdit, ale desne se mi to sere pod rukama![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
2) Jinak co se motokar tyce, omlouvam se ze sem musel zdrhnout..nepocital sem s nima..priste to chce nejak domluvit dopredu
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
3) Na pristi sraz uz budu snad jezdit, ale desne se mi to sere pod rukama
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
In progress:Nissan 260SX S13 Spec-R Twin Turbo
Future project car #1: Nissan Primera P10 GT rv.91 SR20DE (Evolution I in progress)
Future project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (Evolution I in progress)
Daily car 1: Octavia I TDI (66kw) swap na ASV 81kw, 6q řevodovka, RS podvozek, sprint 764, 96kw turbo kit
Daily car 2: Felicia II
Just for fun: Aprilia RSV 1000 Mille
Ex Car: Nissan 200SX RPS13 rv.91 SR20DET
Prodej ND na 200sx: Seznam dilu zde
Future project car #1: Nissan Primera P10 GT rv.91 SR20DE (Evolution I in progress)
Future project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (Evolution I in progress)
Daily car 1: Octavia I TDI (66kw) swap na ASV 81kw, 6q řevodovka, RS podvozek, sprint 764, 96kw turbo kit
Daily car 2: Felicia II
Just for fun: Aprilia RSV 1000 Mille
Ex Car: Nissan 200SX RPS13 rv.91 SR20DET
Prodej ND na 200sx: Seznam dilu zde
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele: