SRAZ 12.6.2004
<!--QuoteBegin-petrking+Jun 14 2004, 10:43 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (petrking @ Jun 14 2004, 10:43 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> Jeste to IDANOW :
k fotce sprint - Ondrovi to teda jazdi
Jsem toho dojmu, ze auto na tehle fotce neni ondra, nybrz ja a sprinter
Ondra ma cervenou, ja vinovou
Doufam ze ji ted nevymenis za spravnou ) Staci jen prepsat titulek, heheh
Musime trosicku Pavla poskadlit, ze ho dala seriovka a podruhe jsem to uz nemohl dokazat, jelikoz mi boouchlo to kolo ( jinak by to slo urcite i podruhe :ph34r: [/quote]
uz tolko pavla netrapte!
Mne sa tiez zdalo ze to je ondrey, ty si tiez isiel s pavlom?
k fotce sprint - Ondrovi to teda jazdi
Jsem toho dojmu, ze auto na tehle fotce neni ondra, nybrz ja a sprinter
Ondra ma cervenou, ja vinovou
Doufam ze ji ted nevymenis za spravnou ) Staci jen prepsat titulek, heheh
Musime trosicku Pavla poskadlit, ze ho dala seriovka a podruhe jsem to uz nemohl dokazat, jelikoz mi boouchlo to kolo ( jinak by to slo urcite i podruhe :ph34r: [/quote]
uz tolko pavla netrapte!
Mne sa tiez zdalo ze to je ondrey, ty si tiez isiel s pavlom?
Ale vzdyt ho jen popozeneme za vyssimi vykony clovek nikdy nesmi byt spokojen
Jinak urcite jsem to ja, Ondrey nemel vepredu SPZ a navic za sklem je videt carodejnice, kterou mam povesenou pod clonkou
A jel jsem s Pavlem a Ondreyem prece prvy sprint.. Kdy ondrey nevystartoval.. takze jsme jeli sami dva..
A kdyz jsme chteli zkusit druhy, vsichni 3, tak mi prave prasklo to kolo.
Jinak urcite jsem to ja, Ondrey nemel vepredu SPZ a navic za sklem je videt carodejnice, kterou mam povesenou pod clonkou
A jel jsem s Pavlem a Ondreyem prece prvy sprint.. Kdy ondrey nevystartoval.. takze jsme jeli sami dva..
A kdyz jsme chteli zkusit druhy, vsichni 3, tak mi prave prasklo to kolo.
- Ondrey
- user
- Kontaktovat uživatele:
<!--QuoteBegin-petrking+Jun 14 2004, 11:03 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (petrking @ Jun 14 2004, 11:03 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> Ale vzdyt ho jen popozeneme za vyssimi vykony clovek nikdy nesmi byt spokojen
A kdyz jsme chteli zkusit druhy, vsichni 3, tak mi prave prasklo to kolo. [/quote]
Přesně tak, opravdu to na tý fotce nejsem já..
Ale u? bych toho Pavla moc nedrá?dil dal?íma fotkama.. nejdřív Petrking, pak já..
A kdyz jsme chteli zkusit druhy, vsichni 3, tak mi prave prasklo to kolo. [/quote]
Přesně tak, opravdu to na tý fotce nejsem já..
Ale u? bych toho Pavla moc nedrá?dil dal?íma fotkama.. nejdřív Petrking, pak já..
240 genuine british BHPs covered with British racing green..
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
No, kdyz jsme jeli v patek na letiste, tak byla cesta v pohode, ale na zpatecni ceste, kdyz me Pavel vezl do Jihlavy, tak po kazdem prerazeni z vyssich otacek bylo strasidelne citit spaleny olej, to turbo bylo opravdu nejake nabourane.
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
<!--QuoteBegin-doublejay+Jun 14 2004, 11:32 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (doublejay @ Jun 14 2004, 11:32 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> No, kdyz jsme jeli v patek na letiste, tak byla cesta v pohode, ale na zpatecni ceste, kdyz me Pavel vezl do Jihlavy, tak po kazdem prerazeni z vyssich otacek bylo strasidelne citit spaleny olej, to turbo bylo opravdu nejake nabourane. [/quote]
Ono to aj dost dymilo
Ono to aj dost dymilo
<!--QuoteBegin-idanow+Jun 14 2004, 12:48 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (idanow @ Jun 14 2004, 12:48 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> 2 petrking: sorry chlape, opravim to
vdaka za review fotiek a komentarov [/quote]
Neomlovej se, vzdyt jde jen o to aby si pak lidi nepletli my auto s Ondrejovym
Jinak fotky se ti povedly, skutecne pekne
vdaka za review fotiek a komentarov [/quote]
Neomlovej se, vzdyt jde jen o to aby si pak lidi nepletli my auto s Ondrejovym
Jinak fotky se ti povedly, skutecne pekne
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
<!--QuoteBegin-doublejay+Jun 14 2004, 02:11 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (doublejay @ Jun 14 2004, 02:11 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> To Idanow: ten zaber s gumami, co drzi i pri strikajici vode je fantasticky, to se ti opravdu povedlo. Navrhuji na zaber roku :-) [/quote]
Presne tak, skvela fotecka! :rolleyes:
Presne tak, skvela fotecka! :rolleyes:
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
<!--QuoteBegin-doublejay+Jun 14 2004, 02:11 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (doublejay @ Jun 14 2004, 02:11 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> To Idanow: ten zaber s gumami, co drzi i pri strikajici vode je fantasticky, to se ti opravdu povedlo. Navrhuji na zaber roku :-) [/quote]
Prave si mi ta fotka usadila jako pozadi na mem PC
Prave si mi ta fotka usadila jako pozadi na mem PC
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
<!--QuoteBegin-935Baby+Jun 14 2004, 06:23 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (935Baby @ Jun 14 2004, 06:23 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> <!--QuoteBegin-doublejay+Jun 14 2004, 02:11 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (doublejay @ Jun 14 2004, 02:11 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> To Idanow: ten zaber s gumami, co drzi i pri strikajici vode je fantasticky, to se ti opravdu povedlo. Navrhuji na zaber roku :-) [/quote]
Prave si mi ta fotka usadila jako pozadi na mem PC [/quote]
Ale ten sofer, toho treba pochvalit, ten je na tej fotke najkrajsi
Prave si mi ta fotka usadila jako pozadi na mem PC [/quote]
Ale ten sofer, toho treba pochvalit, ten je na tej fotke najkrajsi