300 kobyl
Nazdarek plantaznici.
Tak me vesele jiz asi po treti odchazi turbo do vecnych lovist.Doufam ze uz naposled.A protoze me uz nebavi neustale se piplat v tech titernych miniaturkach,rozhodl jsem se dat tam turbinu v plnohodnotnem meritku 1:1.Je to T3jka a sehnal jsem ji zhruba za 7000,-.(to jen tak pro inspiraci ostatnim).
Vyrobu novych ladenych svodu uz si domlouvam(samozrejme z nerezi) a raddy uz zacal shanet vstriky.
Kdo se na sraziku povozil v jeho letadelku tak me jiste chape.Prece se nebudeme vecne placat nekde okolo tech prizemnich 200koni.Co si budeme povidat.Jak se znam tak i tech trista me za nejaky cas bude malo.Jen me tak trochu delaji starost brzdy,ktere nestihaji uz ted.Ale vzhledem k me financni vycerpanosti budou muset prijit na radu az pozdeji.
Takze doufam ze na pristim sraze uz budu dustojnym souperem.
TES SE ONDRO!
Tak me vesele jiz asi po treti odchazi turbo do vecnych lovist.Doufam ze uz naposled.A protoze me uz nebavi neustale se piplat v tech titernych miniaturkach,rozhodl jsem se dat tam turbinu v plnohodnotnem meritku 1:1.Je to T3jka a sehnal jsem ji zhruba za 7000,-.(to jen tak pro inspiraci ostatnim).
Vyrobu novych ladenych svodu uz si domlouvam(samozrejme z nerezi) a raddy uz zacal shanet vstriky.
Kdo se na sraziku povozil v jeho letadelku tak me jiste chape.Prece se nebudeme vecne placat nekde okolo tech prizemnich 200koni.Co si budeme povidat.Jak se znam tak i tech trista me za nejaky cas bude malo.Jen me tak trochu delaji starost brzdy,ktere nestihaji uz ted.Ale vzhledem k me financni vycerpanosti budou muset prijit na radu az pozdeji.
Takze doufam ze na pristim sraze uz budu dustojnym souperem.
TES SE ONDRO!
- Ondrey
- user
- Kontaktovat uživatele:
<!--QuoteBegin-sprinter+Jun 16 2004, 11:00 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (sprinter @ Jun 16 2004, 11:00 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> ... Takze doufam ze na pristim sraze uz budu dustojnym souperem.
TES SE ONDRO! [/quote]
Koukám, ?e ta věc se 1/4 mílí je?tě neni zapomenutá, co?
To abych taky začal nějak pořádně zbrojit.. :huh:
TES SE ONDRO! [/quote]
Koukám, ?e ta věc se 1/4 mílí je?tě neni zapomenutá, co?
To abych taky začal nějak pořádně zbrojit.. :huh:
240 genuine british BHPs covered with British racing green..
- Ondrey
- user
- Kontaktovat uživatele:
<!--QuoteBegin-raddy+Jun 17 2004, 07:24 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (raddy @ Jun 17 2004, 07:24 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> Zacina mi to pripominat prihriate americke filmy o nezmieritelnych rivaloch na zivot a na smrt. Dufam ze nesu**te tu istu zensku!
Som zvedavy,kedy si niekdo zacne brusit zuby na mna (uz aby tam boli tie zvody, to ma nikto nedobehne,hi,hi,hi ) [/quote]
Ha ha, trefná připomínka..
Já mám teď ale jiný priority, brzdy, fmic, benzínová pumpa, chip, mo?ná klempířina a lak.. velmi rád nechám Pavla na 1/4 míle zvítězit.. Jen kdy? mu to udělá radost..
Som zvedavy,kedy si niekdo zacne brusit zuby na mna (uz aby tam boli tie zvody, to ma nikto nedobehne,hi,hi,hi ) [/quote]
Ha ha, trefná připomínka..
Já mám teď ale jiný priority, brzdy, fmic, benzínová pumpa, chip, mo?ná klempířina a lak.. velmi rád nechám Pavla na 1/4 míle zvítězit.. Jen kdy? mu to udělá radost..
240 genuine british BHPs covered with British racing green..
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
<!--QuoteBegin-raddy+Jun 17 2004, 07:24 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (raddy @ Jun 17 2004, 07:24 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin-->Som zvedavy,kedy si niekdo zacne brusit zuby na mna (uz aby tam boli tie zvody, to ma nikto nedobehne,hi,hi,hi )[/quote]
hehe, ty budes vzdy o krok vpredu (nitro...)
hehe, ty budes vzdy o krok vpredu (nitro...)
Doufám, ?e u? se na pří?tím srazu taky zapojím do honu na jednu nejmenovanou stíhačku U? mám objednanou walbro pumpu a jestli zásilka přijde bez problémů, tak hned doobjednávám elektronickej boost controller, programovatelnou jednotku a 555cc vstřiky. Potřeboval bych samozřejmě i FMIC a vět?í turbo, ale trochu( trochu dost <_< ) mě brzdí finance. Raddy, tě? se B)
<!--QuoteBegin-barbucha+Jun 17 2004, 12:55 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (barbucha @ Jun 17 2004, 12:55 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> Doufám, že už už na příštím srazu taky zapojím do honu na jednu nejmenovanou stíhačku Už mám objednanou walbro pumpu a jestli zásilka přijde bez problémů, tak hned doobjednávám elektronickej boost controller, programovatelnou jednotku a 555cc vstřiky. Potřeboval bych samozřejmě i FMIC a větší turbo, ale trochu( trochu dost <_< ) mě brzdí finance. Raddy, těš se B) [/quote]
kym nacipujes tie 555cc vstreky a vacsie turbo, ja uz zavodit nebudem, lebo budem mat biele vlasy a palicku
kym nacipujes tie 555cc vstreky a vacsie turbo, ja uz zavodit nebudem, lebo budem mat biele vlasy a palicku
<!--QuoteBegin-raddy+Jun 17 2004, 01:48 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (raddy @ Jun 17 2004, 01:48 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> <!--QuoteBegin-barbucha+Jun 17 2004, 12:55 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (barbucha @ Jun 17 2004, 12:55 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> Doufám, ?e u? u? na pří?tím srazu taky zapojím do honu na jednu nejmenovanou stíhačku U? mám objednanou walbro pumpu a jestli zásilka přijde bez problémů, tak hned doobjednávám elektronickej boost controller, programovatelnou jednotku a 555cc vstřiky. Potřeboval bych samozřejmě i FMIC a vět?í turbo, ale trochu( trochu dost <_< ) mě brzdí finance. Raddy, tě? se B) [/quote]
kym nacipujes tie 555cc vstreky a vacsie turbo, ja uz zavodit nebudem, lebo budem mat biele vlasy a palicku [/quote]
Já sice nevim, co to je "palicka" ale neboj, budu to mít docela brzo......Pří?tí Mimoň na sto péro. Teda bez toho turba, to asi ne
kym nacipujes tie 555cc vstreky a vacsie turbo, ja uz zavodit nebudem, lebo budem mat biele vlasy a palicku [/quote]
Já sice nevim, co to je "palicka" ale neboj, budu to mít docela brzo......Pří?tí Mimoň na sto péro. Teda bez toho turba, to asi ne
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
<!--QuoteBegin-barbucha+Jun 17 2004, 04:22 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (barbucha @ Jun 17 2004, 04:22 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> [Já sice nevim, co to je "palicka" ale neboj, budu to mít docela brzo......Pří?tí Mimoň na sto péro. Teda bez toho turba, to asi ne [/quote]
no mimoň ja na konci prázdnin, tak to sem moc zvědavej
doufám, ?e mě sveze?
doufám, ?e mě sveze?
<!--QuoteBegin-Martin_534+Jun 17 2004, 06:06 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Martin_534 @ Jun 17 2004, 06:06 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin-->
doufám, ?e mě sveze? [/quote]
To se ví Jinak před chvílí jsme byli s Ondrou změřit, na kolik mám nastavenej tlak turba. Rafika vy?plhala na 1,2 Baru!!! a to jsem to po milovicích při?krtil, abych ?etřil motor :blink: Kolik tam bylo při tom sprintu nevím a ani to vědět nechci Nejrad?i bych si nafackoval. Dobrý je, ?e jsem to s tímhle tlakem jel naplno "jenom" těch 2x200metrů(se 100oktanovým benzinem), a potom u? jen s lehkým plynem. Teď jsme to stáhli zpátky na 1Bar, tak?e u? by to mělo být v pohodě. U? se te?ím na ten BC, proto?e to budu mít konečně po kontrolou.
doufám, ?e mě sveze? [/quote]
To se ví Jinak před chvílí jsme byli s Ondrou změřit, na kolik mám nastavenej tlak turba. Rafika vy?plhala na 1,2 Baru!!! a to jsem to po milovicích při?krtil, abych ?etřil motor :blink: Kolik tam bylo při tom sprintu nevím a ani to vědět nechci Nejrad?i bych si nafackoval. Dobrý je, ?e jsem to s tímhle tlakem jel naplno "jenom" těch 2x200metrů(se 100oktanovým benzinem), a potom u? jen s lehkým plynem. Teď jsme to stáhli zpátky na 1Bar, tak?e u? by to mělo být v pohodě. U? se te?ím na ten BC, proto?e to budu mít konečně po kontrolou.
<!--QuoteBegin-Conrad+Jun 17 2004, 05:53 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Conrad @ Jun 17 2004, 05:53 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> Neblázněte .... :huh: počítá se příjezd auta pouze po vlastní ose Ne ?ádný speciály schozený z podvalňáku [/quote]
No, jestli si v?echny ty úpravy budu dělat sám, tak to na tom valníku budu muset přivézt, proto?e to po vlastní ose prostě nedojede. :ph34r:
No, jestli si v?echny ty úpravy budu dělat sám, tak to na tom valníku budu muset přivézt, proto?e to po vlastní ose prostě nedojede. :ph34r:
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele: