to je asi zlej sen ze zatim vsechny srazy mi vychazej na pracovni vikendy tu je fakt na p**u..........muzu si jezdit tak maximalne na kladne po parkovisti
Nebuď smutnej ... bla sem na Příbbrami a bylo to na h***o a to na velky ... spis to vypadalo na sraz rodinek s konbikama nez na tuning ... Fakt smutny ... a do toho se mi jeste vysira auto (((
NOW: BMW e36 328i, Cosmos Schwarz metallic EX: nissan 200sx, red dragon
EX: Petta´s Black E36 318ti Compact BARBIE CAR EX: Opel Omega "A" ...
Petta píše:Nebuď smutnej ... bla sem na Příbbrami a bylo to na h***o a to na velky ... spis to vypadalo na sraz rodinek s konbikama nez na tuning ... Fakt smutny ... a do toho se mi jeste vysira auto (((
Petta píše:Nebuď smutnej ... bla sem na Příbbrami a bylo to na h***o a to na velky ... spis to vypadalo na sraz rodinek s konbikama nez na tuning ... Fakt smutny ... a do toho se mi jeste vysira auto (((
To jo, delal sem frajera a po zkusenostech z renocaru sem oznamil ze platim. A to sem nemel delat!!!! Nechal sem tam 850 za auto a 5lidi !!!!! Odted na Pb seru, bylo to strasny
To jo, delal sem frajera a po zkusenostech z renocaru sem oznamil ze platim. A to sem nemel delat!!!! Nechal sem tam 850 za auto a 5lidi !!!!! Odted na Pb seru, bylo to strasny
Sou to vydridusi ...
NOW: BMW e36 328i, Cosmos Schwarz metallic EX: nissan 200sx, red dragon
EX: Petta´s Black E36 318ti Compact BARBIE CAR EX: Opel Omega "A" ...
Vita.s13 píše:To jo, delal sem frajera a po zkusenostech z renocaru sem oznamil ze platim. A to sem nemel delat!!!! Nechal sem tam 850 za auto a 5lidi !!!!! Odted na Pb seru, bylo to strasny