„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
Da se namontovat do dvoukila.Uz jsem to na svych toulkach po netu videl.Ale netroufam si ani odhadnout kolik muze takova vec stat(samozrejme i s prevodovkou).Ale pokud chces delat konversi tak dostupnejsi bude urcite motor ze trikila.
200sx s13 r.v.91
T3,chip,FMIC Avia
kat out,prime sani
pruziny Interaloy
<!--QuoteBegin-raddy+Jun 21 2004, 06:53 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (raddy @ Jun 21 2004, 06:53 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> Na UK fore su S13 s tymto motorom, ale vykonove vysledky ma prilis nepresvedcili.... :unsure: [/quote]
Jak to? V?dyť i v základu má kolem 276koní a to u? snad docela pojede.
<!--QuoteBegin-Oakley Fun-door+Jun 22 2004, 08:28 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Oakley Fun-door @ Jun 22 2004, 08:28 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> mam tady slusny fotky regulerne rosekanejch skylinuu, jen nevim, jak je dat na pozadi odpovedi. help! :blink: [/quote]
Nejde to sem dat primo, nejdriv musis obrazek nekam umistit a pak sem do odpovedi napsat jen link. Kdyz tak je posli, ja mam 100MB weboveho prostoru, muzu to umistit. doublejay@centrum.cz
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...