Rada s motorem
- Roménius
- user
- Kontaktovat uživatele:
Rada s motorem
Tak jsem konečně sehnal kastli,a budu předělávat motor z mojé zhnilé kastle.Tak když budu mít motor venku jestli mám něco zkontrolovat,preventivně vyměnit. Zatím mám domluvené orovnání a vyčištění hlavy.
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rada s motorem
pokud budes mit sundanou palici, tak urcite zabrousit ventily... na zbytek by jsi to musel rozhodit kapku vic...Roménius píše:Tak jsem konečně sehnal kastli,a budu předělávat motor z mojé zhnilé kastle.Tak když budu mít motor venku jestli mám něco zkontrolovat,preventivně vyměnit. Zatím mám domluvené orovnání a vyčištění hlavy.
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rada s motorem
kdybys tu palici sundával udělej její komplet GO.. je to záležitost asi za 2000kč .. zkontroloval bych olejové čerpadlo.....já bych vlastně zkontroloval asi všecko... od dekla vaček po vanu
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
- Roménius
- user
- Kontaktovat uživatele:
NE NE zatím nechci utápět tolik peněz. Já jenom aby pak někdo neřekl:"tak to jsi měl udělat ještě to a tamto" tak se raději zeptám. Čím mín investic tím lépe.Řehy píše:no tak komplet GO, kdyz chces neco vic...Roménius píše:Jo hlavu mi bude dělat komplet jeden známý. Já jsem myslel kromě toho, jestli je ješte něco. Tak to vemu jedno po druhém.
- Roménius
- user
- Kontaktovat uživatele:
Když bych to ted všechno vyměnil a potom když to bude chtít komplet GO tak by se to měnilo zase??? Nebo co by jsi radil při těch tlacích 9,5??Kentoya píše:nešetři a nabeton, pístní kroužky, šály, gufera, hydroštely, ventily velice opatrně pokud máš 74, a orovnat palici, a hlavně všechno pořádně vyčistit, jinak pár samozřejmostí jako, svíčky, olej, filtr, termostat a rozvody komplet, pokud něco neuděláš, potom se nediv
Komplet GO