Potřebuju sehnat k předním světlum!!!!
Potřebuju sehnat k předním světlum!!!!
Naposledy upravil(a) MaxX dne 25.02.2008, 20:08, celkem upraveno 2 x.
- Mirek
- user
- Kontaktovat uživatele:
tam mas stefty s kuzelem a tisicihranem primo z toho mechanismu a sterac je k nemu pridelanej matici. neni mi jasny co presne z toho chces?
In progress:Nissan 260SX S13 Spec-R Twin Turbo
Future project car #1: Nissan Primera P10 GT rv.91 SR20DE (Evolution I in progress)
Future project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (Evolution I in progress)
Daily car 1: Octavia I TDI (66kw) swap na ASV 81kw, 6q řevodovka, RS podvozek, sprint 764, 96kw turbo kit
Daily car 2: Felicia II
Just for fun: Aprilia RSV 1000 Mille
Ex Car: Nissan 200SX RPS13 rv.91 SR20DET
Prodej ND na 200sx: Seznam dilu zde
Future project car #1: Nissan Primera P10 GT rv.91 SR20DE (Evolution I in progress)
Future project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (Evolution I in progress)
Daily car 1: Octavia I TDI (66kw) swap na ASV 81kw, 6q řevodovka, RS podvozek, sprint 764, 96kw turbo kit
Daily car 2: Felicia II
Just for fun: Aprilia RSV 1000 Mille
Ex Car: Nissan 200SX RPS13 rv.91 SR20DET
Prodej ND na 200sx: Seznam dilu zde
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
Matice ke steracum kup nove v obchode se spojovacim materialem.
Jsou tam takove ty matice se silonovým těsněním (jištěním) ale není to byč metrický závit (teda mozna je metricky ale nama standartní stoupání...) musel by jsi vykoumat co je to za zavit nebo vzit motorek s sebou do obchodu
Jsou tam takove ty matice se silonovým těsněním (jištěním) ale není to byč metrický závit (teda mozna je metricky ale nama standartní stoupání...) musel by jsi vykoumat co je to za zavit nebo vzit motorek s sebou do obchodu
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
- Vladislav Bureš
- user
- Kontaktovat uživatele:
jestli myslíš tu hliníkové učko co drží tu černou krabičku tak jedno mám druhé se mi zlomilo ale je to zavařitelné pokud myslíš a ten druhý čuld si nejsem jistý jestli přežil v podstatě mi původní světla přežila ale pár čudlů se rozlámalo zejména ty co drží světlo takže zkus nafotit co potřebuješ tak aby to nebylo tak rozmazané nebo použí obrázek z manuálu pokud to tam je patřičně udělané a určitě něco dáme dohoromady