Kdo je z F-M a okolí?
<!--QuoteBegin-Petrking+Jul 9 2004, 01:11 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Petrking @ Jul 9 2004, 01:11 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin-->Jasne, ja jsem taky z okoli FM
Nedavno jsem potkal cervene dvoukilo na shellu v OV na mistecke dalnici.. Byla fronta, tak to vzdal
Co se takhle domluvit my tady z okoli a nekde se srazit ? [/quote]
S tím místním srazíkem to není špatný nápad,ale chtělo by to,aby nás bylo víc.Já jsem tu v okolí jenom za poslední týden viděl šest různých dvoukil. A jedno zajímavé s výfuky bokem pod dveřmi ,na které jsem teď podruhé narazil u Michala,když mu tam dělal něco s olejovým čerpadlem.
Nedavno jsem potkal cervene dvoukilo na shellu v OV na mistecke dalnici.. Byla fronta, tak to vzdal
Co se takhle domluvit my tady z okoli a nekde se srazit ? [/quote]
S tím místním srazíkem to není špatný nápad,ale chtělo by to,aby nás bylo víc.Já jsem tu v okolí jenom za poslední týden viděl šest různých dvoukil. A jedno zajímavé s výfuky bokem pod dveřmi ,na které jsem teď podruhé narazil u Michala,když mu tam dělal něco s olejovým čerpadlem.
<!--QuoteBegin-Guest+Jul 9 2004, 05:43 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Guest @ Jul 9 2004, 05:43 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> )[/QUOTE]
S tím místním srazíkem to není ?patný nápad,ale chtělo by to,aby nás bylo víc.Já jsem tu v okolí jenom za poslední týden viděl ?est různých dvoukil. A jedno zajímavé s výfuky bokem pod dveřmi ,na které jsem teď podruhé narazil u Michala,kdy? mu tam dělal něco s olejovým čerpadlem. [/quote]
Tak tenhle krasavec az pojede tak nam vsem pekne zatopi.Jen skoda ze ma zatim problemy s tim mazanim.Proto taky nedojel na sraz do Kamene.
S tím místním srazíkem to není ?patný nápad,ale chtělo by to,aby nás bylo víc.Já jsem tu v okolí jenom za poslední týden viděl ?est různých dvoukil. A jedno zajímavé s výfuky bokem pod dveřmi ,na které jsem teď podruhé narazil u Michala,kdy? mu tam dělal něco s olejovým čerpadlem. [/quote]
Tak tenhle krasavec az pojede tak nam vsem pekne zatopi.Jen skoda ze ma zatim problemy s tim mazanim.Proto taky nedojel na sraz do Kamene.
200sx s13 r.v.91
T3,chip,FMIC Avia
kat out,prime sani
pruziny Interaloy
T3,chip,FMIC Avia
kat out,prime sani
pruziny Interaloy
<!--QuoteBegin-Petrking+Jul 9 2004, 10:55 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Petrking @ Jul 9 2004, 10:55 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> No chlapi, vcera mi Michal v garazi ukazoval zbrusu nove original olejove cerpadlo pro toho cerveneho krasavce a dneska jsem u nej byl zase a to se zrovna chystal ho tam jit davat, takze uvidime, uvidime, snad uz mu to pojede [/quote]
Prave me volal ze uz ho tam dal.Podrzte se to tlaci na volnobeh na zahraty olej 2bary.A jeste nema nastaveny tlak na plny vykon(pry jen na 0.85-ma jen hole trubky na vyfuku) a hrabe to na suchem asvaltu jeste na dvojku.To jsem zvedav az tam bude 1bar.Jeste chci podotknout ze ta dvoukomorova cerpadla ktera mel doma jsou asi z jineho motoru,protoze to fungl nove je jednokomorove.
Prave me volal ze uz ho tam dal.Podrzte se to tlaci na volnobeh na zahraty olej 2bary.A jeste nema nastaveny tlak na plny vykon(pry jen na 0.85-ma jen hole trubky na vyfuku) a hrabe to na suchem asvaltu jeste na dvojku.To jsem zvedav az tam bude 1bar.Jeste chci podotknout ze ta dvoukomorova cerpadla ktera mel doma jsou asi z jineho motoru,protoze to fungl nove je jednokomorove.
200sx s13 r.v.91
T3,chip,FMIC Avia
kat out,prime sani
pruziny Interaloy
T3,chip,FMIC Avia
kat out,prime sani
pruziny Interaloy
<!--QuoteBegin-Guest+Jul 10 2004, 09:23 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Guest @ Jul 10 2004, 09:23 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> taky podkávám dvoukila v Ostravě.. je jich tu asi fakt víc ne? je nám známo.. jo a stím srazem do FM to mám 20min.. [/quote]
to sem psal jáá
to sem psal jáá