Chlapi poradte co s tym alebo kdo mi s tym bude ochotny pomoct
Isel bych aj normalne na STK ale asi ju neprejdu a zadneho znameho v okoli nemam yo a mam auto na CZ papiroch takze stk z cz
STK a EMISKA
STK a EMISKA
Naposledy upravil(a) Iwan dne 04.06.2007, 13:48, celkem upraveno 1 x.
Re: STK a EMISKA
OT pokud chceš na stk s tím co máš v awataru tak to bude chtít sakra dobrého známéhoIwan-nissan píše:Chlapi poradte co s tym alebo kdo mi s tym bude ochotny pomoct
Isel bych aj normalne na STK ale asi ju neprejdu a zadneho znameho v okoli nemam
prosim dotazy, objednávky směřujte na idaho(zavináč)dicompracing.com ne do PM ...72789432tři
Prodej seriových ND, autoservis, transport po EU na podvalu ( od 7kč/km ) tak i na dovolenou - řidič + 7míst, dual klima, LEd TV ( od 4,5kč/km )
Dovoz JDMmotorů/frontclipů, osobní výběr a kontrola dovážených dílů
- Láďa z UDC
- user
Naposledy upravil(a) Láďa z UDC dne 08.06.2007, 21:39, celkem upraveno 1 x.
- Láďa z UDC
- user
Re: STK a EMISKA
...já sem technik STK, jestli to není schnilý a brzdí to tak se stav a emise ti udělám taky,.....to myslím vážněIwan-nissan píše:Chlapi poradte co s tym alebo kdo mi s tym bude ochotny pomoct
Isel bych aj normalne na STK ale asi ju neprejdu a zadneho znameho v okoli nemam yo a mam auto na CZ papiroch takze stk z cz