Podvozek TEYN TYPE FLEX
Podvozek TEYN TYPE FLEX
Budu ted objednávat podvozkovej set TEIN Type flex a potřeboval bych poradit jaké pružity objednat , dávají na výběr :
přední 4-8kg/mm, zadní 3-7kg/mm
nechci to mít příliš tvrdý aby se s tím dalo jezdit i normálně a ne jen na okruh .
jakou tuhost by jste tedy poradily ?
přední 4-8kg/mm, zadní 3-7kg/mm
nechci to mít příliš tvrdý aby se s tím dalo jezdit i normálně a ne jen na okruh .
jakou tuhost by jste tedy poradily ?
Naposledy upravil(a) Fire dne 17.07.2007, 19:29, celkem upraveno 1 x.
Já budu kupovat příští měsíc Tein Super Street, má tuhost vepředu 6kg/mm a vzadu 5kg/mm (u verze pro S14 vzadu 4kg/mm). Tento podvozek doporučují jako kompromis mezi pohodlím na cesty a pevností na okruhy, dočteš se to i na tom zmiňovaným UK fóru. A je to vlastně to samé jako Flex kromě možnosti nastavení odklonu a pár dalších věcí...
Takže moje doporučení: předek 5-6kg/mm, zadek 4kg/mm.
Takže moje doporučení: předek 5-6kg/mm, zadek 4kg/mm.
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
- Goodziller
- user
- Kontaktovat uživatele:
- street.racer
- user
- Kontaktovat uživatele:
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
- street.racer
- user
- Kontaktovat uživatele:
- tomita
- user
- Kontaktovat uživatele:
A kolikkrat si budes to ulozeni nastavovat Patriku?..ja tipuju ze jenom jednou proi montazi :-D. Kdykolvek totiz to posunes na jinou hodnotu, zpatky na nastavenou se uz presne netrefis..(bez merici techniky samozrejme). Ja jsem nad flexem taky uvazoval, ale prave kvuli tomu si myslim ze mi bude stacit i SS (natoz kdyz na nejakej okruh zavitam max. jednou, dvakrat za rok..)