Pokus o krádež...:-(
Pokus o krádež...:-(
Tak jsem si po delší době zaparkoval auto přímo pod okny (bežně ho parkuju v uzavřenem objektu), v domění že když ho mám tak blízko a na osvetlenem míste, tak se mu nemuze nic stát...
Netrvalo ani dva dny a pritelkyne mi rekla ze mam neco s dvermi ze nejdou dovrit....Jdu se podívat a nestacím se divit...Spolujezdcovo okno bylo poskrabane a okolo nej vsude znicene lišty a diry po nasilne snaze vniknout dovnitr .
Nevim zda sel zlodej po aute nebo lcd které sem tam mel, ale kazdopadne sem se timto opet poucil ze zabezpeceni neni nikdy dost. Nebot ty ku.vy zlodejske jsou všude....
Nastesti se zlodej do vnitr nedostal, dle meho me v tomhle zachranilo jen to ze mám kompletne odpojeny veskere zámky v aute a vse je ovladano pouze elektronicky atypickym dalkovym ovladačem...Proto se mu nepodarilo to vyhackovat.
Skoda ze mi dva tydny zpatky jak naschval prestala po pul roce bezproblemoveho provozu fungovat webkamera, která odesilala v prípade ze se zaktivovalo nejake cidlo alarmu, snimky z predni casti a okoli vozu. Aspon bych videl jak takový smejdi vypadaji..
Takze kluci davejte na svoje mazlicky pozor!!!
Netrvalo ani dva dny a pritelkyne mi rekla ze mam neco s dvermi ze nejdou dovrit....Jdu se podívat a nestacím se divit...Spolujezdcovo okno bylo poskrabane a okolo nej vsude znicene lišty a diry po nasilne snaze vniknout dovnitr .
Nevim zda sel zlodej po aute nebo lcd které sem tam mel, ale kazdopadne sem se timto opet poucil ze zabezpeceni neni nikdy dost. Nebot ty ku.vy zlodejske jsou všude....
Nastesti se zlodej do vnitr nedostal, dle meho me v tomhle zachranilo jen to ze mám kompletne odpojeny veskere zámky v aute a vse je ovladano pouze elektronicky atypickym dalkovym ovladačem...Proto se mu nepodarilo to vyhackovat.
Skoda ze mi dva tydny zpatky jak naschval prestala po pul roce bezproblemoveho provozu fungovat webkamera, která odesilala v prípade ze se zaktivovalo nejake cidlo alarmu, snimky z predni casti a okoli vozu. Aspon bych videl jak takový smejdi vypadaji..
Takze kluci davejte na svoje mazlicky pozor!!!
- Láďa z UDC
- user
- Láďa z UDC
- user
to máš recht, to by si musel pak hluboko šáhnout do kapsy....Design píše:škoda kapoty ja bych mu sliš vymlatil všechny zuby ty jsou dnes drahy!Láďa z UDC píše:...ty vole já chytit takovýdleho zmrda jak se mi dostává do auta, tak mu palici vomlátím vo kapotu.....
MĚL JSEM - 200sx S14 přestavěná na S14a, přestavba z AT na MT, průchozí sání a výfuk, tlak turba 0,8bar, MBC ventil, Walbro, HID xenony 4300K, podložky 25mm
NYNÍ - Škoda SuperB 1.9 TDI PD, 96kW
NYNÍ - Škoda SuperB 1.9 TDI PD, 96kW
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
hajzlove
do meho auta se taky dobejvali....cca tyden pred tim nez jsem ho koupil tak nekdo poskodil zamek u dveri.
Potkat toho kdo se tam dobejval tam mu rozmlatim hubu za to ze neumi dobre svoji praci nebot kdyby to auto ukradl tak jsem takovej šrot nikdy nemusel koupit :-D
do meho auta se taky dobejvali....cca tyden pred tim nez jsem ho koupil tak nekdo poskodil zamek u dveri.
Potkat toho kdo se tam dobejval tam mu rozmlatim hubu za to ze neumi dobre svoji praci nebot kdyby to auto ukradl tak jsem takovej šrot nikdy nemusel koupit :-D
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
Je potreba temto zmrdum vysvetlit, jak spatne se sbiraji vymlacene zuby zlamanyma rukama, velmi pomalu zabit a pak zlikvidovat tak, aby je nikdo nemohl najit (treba rozpustit v kyseline, rozredit a vypustit). Pak te ta svine nebude moct zazalovat...killman píše:rozmlátit hubu je dobry reseni,jenze pak te zazaluje za ublizeni na zdravý
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
Kolikrát jsi to už aplikoval? Nějaké know-how ? Třeba kde sehnat kyselinu sírovou (nebo jinou, která rozpustí i zloděje s botami), co se zbylými kostmi atd? :-Ddoublejay píše:Je potreba temto zmrdum vysvetlit, jak spatne se sbiraji vymlacene zuby zlamanyma rukama, velmi pomalu zabit a pak zlikvidovat tak, aby je nikdo nemohl najit (treba rozpustit v kyseline, rozredit a vypustit). Pak te ta svine nebude moct zazalovat...killman píše:rozmlátit hubu je dobry reseni,jenze pak te zazaluje za ublizeni na zdravý