Nissan 280ZX, na predaj, SK
zdravim,
co sa tyka tej pojazdnosti, pojazdny je ale nieje realne na tom ist po svojich - su tam diery kadekde a nerad by som aby sa vam po ceste urval predny tlmic z uchytenia - takze jednoznacne na odtahovke...
Nieje problem ho aj podrzat, mozem nejaky ten mesiac ludom hovorit ze je rezervovany uz a potom sa dohodneme co a ako (ozvalo sa viac ludi ale kazdy viacmenej nezavezne chce prist pozriet priebezne). Ak to prides pozriet, dostane ta, ten zvuk je uchvatny, moje BMW 528 e39 nema taky podmanivy zvuk ako toto )
potom ked to bude pre teba aktualne tak sa ozvi na ras11@azet.sk poslem ti telefonne cislo a kontaktnu adresu...
co sa tyka tej pojazdnosti, pojazdny je ale nieje realne na tom ist po svojich - su tam diery kadekde a nerad by som aby sa vam po ceste urval predny tlmic z uchytenia - takze jednoznacne na odtahovke...
Nieje problem ho aj podrzat, mozem nejaky ten mesiac ludom hovorit ze je rezervovany uz a potom sa dohodneme co a ako (ozvalo sa viac ludi ale kazdy viacmenej nezavezne chce prist pozriet priebezne). Ak to prides pozriet, dostane ta, ten zvuk je uchvatny, moje BMW 528 e39 nema taky podmanivy zvuk ako toto )
potom ked to bude pre teba aktualne tak sa ozvi na ras11@azet.sk poslem ti telefonne cislo a kontaktnu adresu...
moc hezky,nejak mu to ratatatuje pri tom burnoutu935Baby píše:Neco pro Kentoyu
http://www.youtube.com/watch?v=uXMgG_di ... ed&search=
na konci je brutal burnout
S14A my love and dorifto street machine
AE86 levin 4AGE in progress
krasavec, ale skoda že je to EU verze, ( 2+2 ) Us bybyla cenejší ( 2sic ) - coýž by ale i v tomhle stavu nebylo za ty peníze
každopádne já plnauju 240SX EU verzi to je teprve posusnánícko
každopádne já plnauju 240SX EU verzi to je teprve posusnánícko
prosim dotazy, objednávky směřujte na idaho(zavináč)dicompracing.com ne do PM ...72789432tři
Prodej seriových ND, autoservis, transport po EU na podvalu ( od 7kč/km ) tak i na dovolenou - řidič + 7míst, dual klima, LEd TV ( od 4,5kč/km )
Dovoz JDMmotorů/frontclipů, osobní výběr a kontrola dovážených dílů