Vždyť se pak mužeš kouknout dávno po skončení aukce, kolik za to někdo zaplatil.Design píše:Uvidime ja asi nebudu mit čas to sledovat tak nekdo dejte vedet na kolikati to zkončilo!Peca píše:Úchylný stroj, fakt mazel
Tohle je ovšem drsný: "Owner must sell due to a battle with cancer"
Jinak aukce končí až zítra, takže podle mě půjde cena ještě o 100% nahoru
300ZX co jí říkáte?
"Každej chce kedlubny!"
www.kedlubna.com
www.kedlubna.com
ja myslel ze to pak zmizi!Madish píše:Vždyť se pak mužeš kouknout dávno po skončení aukce, kolik za to někdo zaplatil.Design píše:Uvidime ja asi nebudu mit čas to sledovat tak nekdo dejte vedet na kolikati to zkončilo!Peca píše:Úchylný stroj, fakt mazel
Tohle je ovšem drsný: "Owner must sell due to a battle with cancer"
Jinak aukce končí až zítra, takže podle mě půjde cena ještě o 100% nahoru
- kenivruh
- user
- Kontaktovat uživatele:
Akurat ze "reserve not met" cize auto nepredane. Nedosiahlo minimalnu pozadovanu hodnotu.pastynko píše:takze 10100 dolarov
200SX 1990, GT2871R trim 52, Sard 660ccm, AEM, Walbro, avia IC, Griffin chladic, Apexi Power Intake, vyfuk Japspeed a Magnaflow koncak
200SX 1989, SR20DET seria, Greddy IC, nake sanie a naky vyfuck, Apexi PowerFC, nak 250 koni
primca p11 gt zatial stok, ktovie ako dlho este vydrzi kvoli hrdzy
1/4 mile 13.336s a 172.89 km/h na 1.2-1.1b
Pozicovna vozika, 2 napravovy, celkova hmotnost do 2.2t, 15 eur/den
200SX 1989, SR20DET seria, Greddy IC, nake sanie a naky vyfuck, Apexi PowerFC, nak 250 koni
- kenivruh
- user
- Kontaktovat uživatele:
Riziko Ebay.Design píše:mmmTak toje taky na ho! A nevim nemam skušenosti s ebayem ale proste přihazuj tam na auto a ty fotky mužou byt když auto bylo nove udelany a ta ykoupiš jen starej obouchanej vrak
200SX 1990, GT2871R trim 52, Sard 660ccm, AEM, Walbro, avia IC, Griffin chladic, Apexi Power Intake, vyfuk Japspeed a Magnaflow koncak
Lepši je mit nekoho v USA kdo by to okoukl nebo tak.Ale zas přez firmu nejakou si to nechat dovizt ti si tam naučtujou šileny penize.kenivruh píše:Riziko Ebay.Design píše:mmmTak toje taky na ho! A nevim nemam skušenosti s ebayem ale proste přihazuj tam na auto a ty fotky mužou byt když auto bylo nove udelany a ta ykoupiš jen starej obouchanej vrak
Alebo sa dohodnut s lokalnym dealerom Nissanu na obhliadke a vystaveni certifikatu o tech prehliadke. Za polpatok by to nemal byt problem, teda pokial majitel auta nebude proti.
Btw.
Zdravim Vsetkych a som velmi rad, ze som nasiel toto forum, nakolko po sezone sa idem dat do kompletnej upravy mojej milovanej 300ZX N/A,
takze skusenych a skusenejsich budem otravovat a prosit o rady a nazory.
K
Btw.
Zdravim Vsetkych a som velmi rad, ze som nasiel toto forum, nakolko po sezone sa idem dat do kompletnej upravy mojej milovanej 300ZX N/A,
K
To neni špatnej napad.pak sem hod foto te tvoji kraskyKAYKO píše:Alebo sa dohodnut s lokalnym dealerom Nissanu na obhliadke a vystaveni certifikatu o tech prehliadke. Za polpatok by to nemal byt problem, teda pokial majitel auta nebude proti.
Btw.
K