diky za nabidku taky sem o tom premejslel ale vzhledem k tomu ze v cz je tak max 10 majitelu z tak se mito zda divny krom toho by se tam zacali cpat majitele nepreplnovanych 350 a to by byla nuda nemyslim to nijak spatne
mike píše:diky za nabidku taky sem o tom premejslel ale vzhledem k tomu ze v cz je tak max 10 majitelu z tak se mito zda divny krom toho by se tam zacali cpat majitele nepreplnovanych 350 a to by byla nuda nemyslim to nijak spatne
ty mi ocividne nerozumis 350z a 300zx (z31,z32) je setsakramentskej rozdil . Ty novy zetka sou moc pekny ale nejsou tak harcore jak ty predesly ,tot muj nazor !!!!A kdo koli ma z32 nebo z31 se mnou bude souhlasit krom toho 350 je o hodne pomalejsi nez z32 a to je fakt !!!
mike píše:ty mi ocividne nerozumis 350z a 300zx (z31,z32) je setsakramentskej rozdil . Ty novy zetka sou moc pekny ale nejsou tak harcore jak ty predesly ,tot muj nazor !!!!A kdo koli ma z32 nebo z31 se mnou bude souhlasit krom toho 350 je o hodne pomalejsi nez z32 a to je fakt !!!
taky mi řekni,který dneska prodávaný auto je hardcore
no samozrejme 350 z ale v ty dobe co vysel na market z32(89az96) otom modelu moc lidi nevedelo ...Mam tady clanek o 500konovim s13 ale nevim jak ho tam mam dat ? babo rad
mike píše:no samozrejme 350 z ale v ty dobe co vysel na market z32(89az96) otom modelu moc lidi nevedelo ...Mam tady clanek o 500konovim s13 ale nevim jak ho tam mam dat ? babo rad
no este si zapomel na g35 (nejnovejsi skyline s motorem od 350z ) znam tady jednoho typa a ten ji ma vypada moc pekne jinak jeden tento model prodavaji na tip cars pod infiniti