TF&TF3 Tokyo Drift
- mrkevvzime
- user
- Kontaktovat uživatele:
tak sem to zkouknul a neni to tak strasny. sou tam pekny kary a baby
nevim jestli mam tu samou kopii jako ostatni, ale na konci je to useknute jak v garazich jde na dalsi zavod a prijede tusim ke starymu skylinovi a tam sedi Vin Diesel (aspon myslim, ze je to on) a v tu ranu je konec.
Mate to taky tak?
nevim jestli mam tu samou kopii jako ostatni, ale na konci je to useknute jak v garazich jde na dalsi zavod a prijede tusim ke starymu skylinovi a tam sedi Vin Diesel (aspon myslim, ze je to on) a v tu ranu je konec.
Mate to taky tak?
- mrkevvzime
- user
- Kontaktovat uživatele:
- Piettro
- user
- Kontaktovat uživatele:
jj, tak samo a jdou tam dvoje titulky - asi japonske ci comrkevvzime píše:tak sem to zkouknul a neni to tak strasny. sou tam pekny kary a baby
Mate to taky tak?
- mrkevvzime
- user
- Kontaktovat uživatele:
- Piettro
- user
- Kontaktovat uživatele:
www.bitcomet.com - tam si stahni klienta, umi i cestinu a jedes....E.T. píše:pošlete mi nekdo prosím link abych si to mohl nasát,moc díky
- mrkevvzime
- user
- Kontaktovat uživatele:
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
Tak mi to nedavno pritah domu znamej a ukazal par hlavních scen.
Nejvice mě zklamal Keiichi Tsuchiya, jak jen se mohl zaprodat tak stupidnímu filmu
A ješte se koukat jak tam ten magor co prilitl z Ameriky do Japanu rozmlatil v garáži tu S15.
Nejvice mě zklamal Keiichi Tsuchiya, jak jen se mohl zaprodat tak stupidnímu filmu
A ješte se koukat jak tam ten magor co prilitl z Ameriky do Japanu rozmlatil v garáži tu S15.
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo, kámoš mi ukazoval jenom určité zcénky a viděl jsem ho v záběru dvakrát (je tam tak na cca 2+2sekundy ) během toho jak jak se tam ten debil učí driftovat s červeným Evem, Keiichi sedí na nějakém molu a pronese par komentářů k jeho jízdě.MaxX píše:Sedí tam na rybách
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche