OT
Re: OT
ten diesel jsem z toho ještě vyčetl (i když se mi tomu nechtělo moc věřit), ale spíš jsem to sem dal, že mi to přišlo jako kuriozita
Současně Hyundai Scoupe 1.5T (k&n,ic, bov, vejfuk, podvozek dole, atd atd...)
Do budoucna snad SX
Do budoucna snad SX
- sejkora
- user
- Kontaktovat uživatele:
ano ted tady sype a docela dost, tak velky vlocky sem vzivote nevide, to co je na fotce bylo jeste malo :-DFizzbiker píše: to jako ted?? :-D
tady jen chčije...
Řetůvka - 400M nad morem
Bez auta...
já ted přijel ze Spindlerova Mlýnu a tam je cca 20cm to driftuje už i unosejkora píše:ano ted tady sype a docela dost, tak velky vlocky sem vzivote nevide, to co je na fotce bylo jeste malo :-DFizzbiker píše: to jako ted?? :-D
tady jen chčije...
Řetůvka - 400M nad morem
Jinak dvoukilo v naftě jě fakt masakr já si to prostě nedokážu představit
- Lefa
- user
- Kontaktovat uživatele:
kdyz ti to zere olej nebo to mas v nafte tak to clovek obcas nepozna, huli to stejneFalken píše:já ted přijel ze Spindlerova Mlýnu a tam je cca 20cm to driftuje už i unosejkora píše:ano ted tady sype a docela dost, tak velky vlocky sem vzivote nevide, to co je na fotce bylo jeste malo :-DFizzbiker píše: to jako ted?? :-D
tady jen chčije...
Řetůvka - 400M nad morem
Jinak dvoukilo v naftě jě fakt masakr já si to prostě nedokážu představit
modrá S13, 89´
GO motoru by kentoya
komplet nerez vyfuk, podvozek Tein Basic, Apexi Power Intake Kit, FMIC, Bov HKS black, Walbro, rozpěry chrom (přední a zadní), Stage1, 18", bodykit, VLSD s14, přední brzdy s14, jednodilnej kardan, silentbloky motoru a převodovky Nismo, tention rods Megan Racing, volant + nába MOMO, řadička Nismo
Daily car: Nismo Almera 1.4
alu 18" 4x114.3 - na prodej forum/viewtopic.php?f=147&t=18622
GO motoru by kentoya
komplet nerez vyfuk, podvozek Tein Basic, Apexi Power Intake Kit, FMIC, Bov HKS black, Walbro, rozpěry chrom (přední a zadní), Stage1, 18", bodykit, VLSD s14, přední brzdy s14, jednodilnej kardan, silentbloky motoru a převodovky Nismo, tention rods Megan Racing, volant + nába MOMO, řadička Nismo
Daily car: Nismo Almera 1.4
alu 18" 4x114.3 - na prodej forum/viewtopic.php?f=147&t=18622
Rano jsem vylezl do deste, a na obed jsem vylejzal do chumelenice. Ted jsem cekal kroupy a ty nastesti nikde.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133
- Fizzbiker
- user
- Kontaktovat uživatele:
fast 5:
mno ze pisti kola i na písku sem si zvykl, ze most kterej je 500m daleko se blizi vic nez minutu pri plne rychlosti vlaku a auta uz je torochu fest ale nektere sceny uz sou fakt přes moc... kdo chce videt pekny auta tak jo zvuk motoru taky parada, Mia je furt kost ale je tehotna,... nevim no... ale zase je to o tom ze tam ma byt kraval a akce a ze je to vysmech fyzikalnim zakonum uz sme si od dvojky dal asi vsichni zvykli...
jo nejsou na to zadny normalni titulky a ty co jsou jsou typu: hey men ---> co ty člověk nebo vypadni bylo preloženo jako jit pryč... lepsi by byly englicky title... kdyby nekdo mel přelouskám je, plus tyhle kurvy (asu 10tery co sem nasel) maji uplne rozhazene časování +- 40 vterin chvili naskok pak ztrátu takze fakt super...
no tak mistama i + 130s bezvadny... jinak je to varianta na Dannyho parťáky...
mno ze pisti kola i na písku sem si zvykl, ze most kterej je 500m daleko se blizi vic nez minutu pri plne rychlosti vlaku a auta uz je torochu fest ale nektere sceny uz sou fakt přes moc... kdo chce videt pekny auta tak jo zvuk motoru taky parada, Mia je furt kost ale je tehotna,... nevim no... ale zase je to o tom ze tam ma byt kraval a akce a ze je to vysmech fyzikalnim zakonum uz sme si od dvojky dal asi vsichni zvykli...
jo nejsou na to zadny normalni titulky a ty co jsou jsou typu: hey men ---> co ty člověk nebo vypadni bylo preloženo jako jit pryč... lepsi by byly englicky title... kdyby nekdo mel přelouskám je, plus tyhle kurvy (asu 10tery co sem nasel) maji uplne rozhazene časování +- 40 vterin chvili naskok pak ztrátu takze fakt super...
no tak mistama i + 130s bezvadny... jinak je to varianta na Dannyho parťáky...
k tomu motoru,tak,kdo si toho nevšiml,tak tady je ktomu článek co byl pod inzerátem ;o)
Vítejte Mám na prodej NISSAN 200SX AUTO je efektivní řízení je vybavena NISSAN DIESEL MOTOR primery PŘENOS DYFER POZASTAVENÍ Neupravené dodat všechny velmi dobré zdravé PODLAHY stranu člen složený vizuálně blatníky CALA LAMP EFEKTIVNÍ EFEKTIVNÍ AUTO elektrika TEZ Řidičské ideální základnou pro drift po montáži původní motor NE a bezpečnosti vozidel OC promarněnou příležitost ke konečné ceně dopravy Tel XXX XXX XXX(telefon tam nedám)
Vítejte Mám na prodej NISSAN 200SX AUTO je efektivní řízení je vybavena NISSAN DIESEL MOTOR primery PŘENOS DYFER POZASTAVENÍ Neupravené dodat všechny velmi dobré zdravé PODLAHY stranu člen složený vizuálně blatníky CALA LAMP EFEKTIVNÍ EFEKTIVNÍ AUTO elektrika TEZ Řidičské ideální základnou pro drift po montáži původní motor NE a bezpečnosti vozidel OC promarněnou příležitost ke konečné ceně dopravy Tel XXX XXX XXX(telefon tam nedám)
Když třeme liščí ohon o ebonitovou tyč....
Má nekdo zkusenosti stimhle prditkem ? Potrebuju na primcu misto debilniho drnciciho BOSALU .
http://cgi.ebay.co.uk/Urban-X-car-exhau ... f422a#shId To by nemuselo bejt tolik urvane ne ?
http://cgi.ebay.co.uk/Urban-X-car-exhau ... f422a#shId To by nemuselo bejt tolik urvane ne ?
S14 r.v 1996 66tkm, P11GT,Daihatsu GTi ,Primastar, P11 prasivka diesel.
Pojištění vozidel, dovoz ze zahraníčí, servis JDM aut.
Levné autodíly
DGR podvozky : http://www.dgr-podvozky.cz
Levné autodíly
Nevyjde lacineji koupit nejakej uni u nas?
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Ani ne samy ty roury urvany akorad
S14 r.v 1996 66tkm, P11GT,Daihatsu GTi ,Primastar, P11 prasivka diesel.
Levné autodíly
Levné autodíly
- nismo.gtst
- user
- Kontaktovat uživatele:
kdo neskace neni Cech, hop, hop, hop
DRIVE:
Nissan Skyline R33 GTS-T Mspec2 スカイライン
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.hpc-performance.com Performance Japanese Car Parts for you...