Design píše:V zakone je napsano že se nesmi aktivne ruščka použivat a jak oni ti dokažou že v dany moment jsi ji použival?Nijak jednoduche.Nemluvim jen tak z hladu ale z určitych zkušenosti.
design kdyz to vis tak dobre tak proc jses tu ptal ?me to je fuk delej si co chces ale pak si nestezuj ze jsi z toho mel problem
Ja se ale napred bavil o antiradaru to jsme trošku odbočili je to jen diskuze ja to beru.A melo by se to použivat jak rika tosho.
Nissan 200SX S14 Zenki r.v.96 Bílá perleť,motor po GO ,eger out,svičky NGK iridium,Velkej IC,sportovni filtr,karbon kanister out,Oil catch tank,Wiltec Bov,Walbro 255l/h,,nerezove svody,MBC,3'' komplet vyfuk, začíná to být pekelná mašína.Jede jako prase! - SOLD Old Daily car Mitsu Colt 1.3-r.v.91 - SOLD Old Daily car Audi RS6-r.v.2009 - neni to nejhorší - SOLD Family car Bmw M6 - r.v2005 Dog car Octavia 2 - r.v2005(vrak německej) Low cost track project BMW e36 - r.v94 Zprostředkování finančních produktu-případné dotazy směřujte do SZ
Trošku zapomínáte na jednu v poslední době moderní věc. Říká se jí adaptivní tempomat. Čistou shodou náhod existují dvě verze - mikrovlnná a laserová. A občas se stává, že výrobce použije stejnou vlnovou délku, jako maj policejní měřáky. To potom nemusíte mít ani aktivní antiradar a funguje to podobně .
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax. Woyta: "Kvalita zatáček se dá hodnotit počtem hrobečků. Čím víc hrobečků, tím větší zábava."
Trinom píše:Trošku zapomínáte na jednu v poslední době moderní věc. Říká se jí adaptivní tempomat. Čistou shodou náhod existují dvě verze - mikrovlnná a laserová. A občas se stává, že výrobce použije stejnou vlnovou délku, jako maj policejní měřáky. To potom nemusíte mít ani aktivní antiradar a funguje to podobně .
To je asi docela prdel když někdo s adaptivním tempomatem chce jet za někym s aktivní rušičkou.
RS13, motor komplet GO by Kentoya, FMIC Avia, walbro 255, otvorene sanie, nerez zvody, 3" nerez vyfuk od turba, alternativne FPR, tlak 0,6b, predne brzdy S14, 16" white Borbet, vrtane kotuce, chladič 180SX, rozpery, podvozok KYB + Tein, polyuretany na celom aute, napravy komaxit, budik na tlak turba, Nardi náboj na OMP 350mm
Pro nas co se pohybujeme kolem casemodingu to je opravdu obycejnejsi PC.
Dneska jsem se neplanovane musel dopravit do Mlade Boleslavi Trinactkou. Vzhledem k pocasi bych se v tydnu navecer docela projel po okoli. Nekdo kdo by mi ukazal pekne silnicky?
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!! (O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O) Nippon Sangyo 200SX RS133
Nissan 200SX S14 Zenki r.v.96 Bílá perleť,motor po GO ,eger out,svičky NGK iridium,Velkej IC,sportovni filtr,karbon kanister out,Oil catch tank,Wiltec Bov,Walbro 255l/h,,nerezove svody,MBC,3'' komplet vyfuk, začíná to být pekelná mašína.Jede jako prase! - SOLD Old Daily car Mitsu Colt 1.3-r.v.91 - SOLD Old Daily car Audi RS6-r.v.2009 - neni to nejhorší - SOLD Family car Bmw M6 - r.v2005 Dog car Octavia 2 - r.v2005(vrak německej) Low cost track project BMW e36 - r.v94 Zprostředkování finančních produktu-případné dotazy směřujte do SZ
To se musim pochlubit,včera jsem babičce stěhoval obývák a dával jsem DVD-čka pryč a napočítal jsem,že děda má 356válečných filmů a dokumntů :-D,kdo má víc?? :-D :-D
Nevi nekdo kde seženu display na nokii 8800? mam ho trošku prasklej