Jennulda píše:mě zarazilo že o nich nic nevim a ani kontakt na sebe tam nedali navic pulka webu jim nefunguje, když objednam přes ebay tak vim že ebay ma tam nějakou ochranu pro ty nakupujici a že to pak nějak řeši ale takhle bych nevěděl ani že to oni obědnali ale pokud jsi už přes ně objednaval tak asi se tomu věřit da
Jo ty stranky jim nejedou, psal jsem jim to a oni mi tenkrat tusim odepsali ze u nich vse funguje. Do ted jsem bral hodne veci, jedna z vyhod u nich je ta, ze kdyz mas treba vic drobnosti, nechas si to poslat k nim v USA, oni to zabali do jednoho baliku a poslou jako celek. Parkrat se mi stalo, ze me vyslo postovne levneji pres ne, nez primo ke me.Ted naposled je pravda, ze se mi to moc nevyplatilo, uz ted nevim co to bylo, ale ve finale me postovne vyslo stejne, mozna o trosku vice nez primo z ebay.
Pojisteni u nich samozrejme funguje take, to co jsi psal mi spis sedi na sprostredkovany nakup, a sice ze to oni jakoby koupi a zaplati, ale nechaji to poslat od prodejce primo k tobe. Pak logicky nemohou rucit za to, jestli to prijde nebo ne. Pokud to jde ale pres jejich pobocku, mas to od nich k tobe normalne pojistene.