Navod na rozoberanie CA18 zdvihatok, s obrazkami
škoda že jsem to neviděl před rokem, ale není to kompletní výčet dílů protože na top piston je ještěpérová segrovka díky které nejde ten top piston sundat dolů ani dost velkou silou a botton piston se dále skládá ze čtyř dílů a jeden z nich je kulička která často ztrácí ovalitu a potom netěsní jak má a dále je zde zobrazen jen jeden ze tří typů hydroštelů, které se liší rozměry ale hlavně hlavně je jiný typ base washer což je víceméně hlavní příčina nefunkčnosti hydroštelu
- Jimmbo
- user
- Kontaktovat uživatele:
neviem ci je to OT ale ako sa vyberaju zdvihatka z hlavy???? dal som dolu ojnice a ako ich mam vybrat?
200sx S13 - vinova from OndraS13 -Motor od Playduda RB20DET, spojka Ogura carbon twin plate Clutch,cely vyfuk 3", podvozek HSD HR, nastavitelne ramena DW, DriftWorks geomaster v predu, jednodielny kardan, KAAZ 2way, tycky riadenia TEIN, Walbro, BOV HKS SQV,Boost, oil temp, oil press gauges, vems wideband lambda, tlak 0,8baru , drift knob DW,...vykon nevim ale jede to bokem docela slusne =P
P: MNOHO DIELOV Z S13...
- Matysek
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: Navod na rozoberanie CA18 zdvihatok, s obrazkami
Jak je rozebrat?? už jsem s nima dělal snad všechno, podařilo se mi je alespoň rozhejbat ale ne rozebrat
Jsou tři typy, záleží jaký máš ty Vyfoť ze spod. Jinak vytáhnout kleštěma, ale většinou se to musí vyklepnout nárazem o kovadlinu (např.)
- Matysek
- user
- Kontaktovat uživatele:
oki oki večer vyfotím
- Matysek
- user
- Kontaktovat uživatele:
takže mám tyhle, snad to bude z fotek poznat
už jsem s nima bouchal o zem tou spodní plochou, ale to mělo za následek jen rozhýbání hydráku
už jsem s nima bouchal o zem tou spodní plochou, ale to mělo za následek jen rozhýbání hydráku
- Matysek
- user
- Kontaktovat uživatele:
takže mlátit s nima tou spodní plochou o něco tvrdého než nevypande ten prostředek jo??