Mám kompletní auto, bouraný na PZ kolo. Motor si nechávám, jinak zbytek na prodej. Tak pište jestli něco chcete...
200SX S13 - prodej ND
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
V jakym stavu jsou pravy a levy predni blatnik? Co me zajima zda jsou nekde nejake boule nebo koroze. Zasla barva ci skrabance nevadi.
Hlavne peclive okoukni jsetli nebyli bourane a kitovane - blatniky co maji na sobe na nekolika mistek nekolika milimetrovou vrstvu tmelu nepotrebuju - presne takove mam...
Hlavne aby byli pridelane jak maji byt v oblasti práhů - na mém aute nejaky dement ty blatniky v tech mistech privaril. A celkove jsou ty moje blatniky pobouchane.
Jestli muzes tak mi posli foto na mail nebo ho hod sem.
A samozrejmne mě zajima cena
Dulezita poznamka na konec. Ty blatniky ted aktualne nepotrebuju, videl jsem tvuj inzerat tak pokud budou pro me za zajimavou cenu tak je beru....jenom aby jsi nerikal ze jsem te s tim otravoval a nakonec je vzal.
Hlavne peclive okoukni jsetli nebyli bourane a kitovane - blatniky co maji na sobe na nekolika mistek nekolika milimetrovou vrstvu tmelu nepotrebuju - presne takove mam...
Hlavne aby byli pridelane jak maji byt v oblasti práhů - na mém aute nejaky dement ty blatniky v tech mistech privaril. A celkove jsou ty moje blatniky pobouchane.
Jestli muzes tak mi posli foto na mail nebo ho hod sem.
A samozrejmne mě zajima cena
Dulezita poznamka na konec. Ty blatniky ted aktualne nepotrebuju, videl jsem tvuj inzerat tak pokud budou pro me za zajimavou cenu tak je beru....jenom aby jsi nerikal ze jsem te s tim otravoval a nakonec je vzal.
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche